ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεχίζεται και σήμερα στον Αγιο Νικόλαο Μάνης το Φεστιβάλ Mani Pulse

0

ΞΕΚΙΝΗΣΕ χθες το MANI PULSE FESTIVAL στον Άγιο Νικόλαο κι συνεχίζεται σήμερα με τη συμμετοχή και του συλλόγου «Καθαρή Μάνη» με διάφορα δρώμενα.

  • Σήμερα από τις 8 το πρωί θα γίνει εθελοντικός καθαρισμός και σημείο συνάντησης για όποιον επιθυμεί να συμμετέχει θα είναι η παραλία του Πανταζή.
  • Στις 3 μ.μ. θα γίνει ένα παιχνίδι ανακύκλωσης για τα παιδιά, ενώ στις 4 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ένα εργαστήρι κατασκευών από ανακυκλώσιμα από την Τζοάννα Πάτσιν και την Σοφία Φιλέα.
  • Στις 6 μ.μ. στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου η Μυρτώ Φοίφα είναι προσκεκλημένη του συλλόγου μας ώστε να μας δείξει πως μπορούμε να κατασκευάσουμε με φθηνά υλικά οικιακό κομποστοποιητή .
  • Στις 9 το βράδυ θα προβληθεί το φιλμ Plastic Ocean (πλαστικός ωκεανός) όπου θα συνειδητοποιήσουμε την μεγάλη ποσότητα πλαστικών και γενικά σκουπιδιών που καταλήγουν στους ωκεανούς και τις επιπτώσεις στη ζωή μας.

Καθ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει η δυνατότητα ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών με την χρήση του ποδηλάτου Radikala το οποίο θρυμματίζει το πλαστικό σε μικρά κομμάτια τα οποία στο τέλος χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη για την κατασκευή βάρκα.

Comments are closed.