ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο τουρισμός πρωταγωνιστεί στο 14ο Διεθνές Συνέδριο Συστημικών Μελετών στην Καλαμάτα 14-15 Σεπτεμβρίου στο Elite

0

 ΤΟ 14ο ΕΘΝΙΚΟ και Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ), με θέμα “Systemics and Tourism“, που πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στηρίζει με την αιγίδα του το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, 14 και 15 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Elite City Resort.

Το αντικείμενο του συνεδρίου είναι η παρουσίαση της δυναμικής επιστημονικής περιοχής των Συστημικών Μελετών στις εκφάνσεις του Τουρισμού, με εφαρμογές σε οργανισμούς και επιχειρήσεις σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών του κλάδου.

Όπως αναφέρεται λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική φύση αυτού του απαιτητικού κλάδου, τα Systemics θα επιχειρήσουν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πράξης, προωθώντας τη χρήση αποτελεσματικών μεθοδολογιών και Πολύ-μεθοδολογιών, για την επιτυχέστερη διαχείριση της οργανωτικής πολυπλοκότητας του κλάδου του Τουρισμού. Άλλωστε, η διεπιστημονική διεθνής κοινότητα των Συστημικών Μελετών διαθέτει τα επιστημονικά συστημικά εργαλεία, καθώς και εξειδικευμένο λογισμικό, για την αντιμετώπιση και διαχείριση πολύπλοκων και πολυδιάστατων προβλημάτων, σε κάθε ανάλογη περιοχή πρακτικής και εξειδίκευσης.

Οι σπουδαίοι προσκεκλημένοι ομιλητές από τον ελληνικό και διεθνή χώρο, οι ιδιαίτερες θεματικές περιοχές αλλά και τα πολύ ενδιαφέροντα workshops και πολλές άλλες συνεδρίες θα προσελκύσουν την προσοχή μεγάλου αριθμού ακαδημαϊκών, συμβούλων, επενδυτών αλλά και φοιτητών. Σημειώνεται, ότι η συμμετοχή της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τα Συστήματα Ερευνών (IFSR), της Διεθνούς Ακαδημίας Συστημάτων και Επιστημών Διαδικτύου (IASCYS), της European Union for Systemicsμαζί και με φημισμένες εταιρείες συμβούλων εθνικής και διεθνούς εμβέλειας, θα κάνουν το Συνέδριο μια επιτυχημένη επιλογή για τους παρευρισκόμενους και συμμετέχοντες. Υπάρχει έντονη συμμετοχή από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Τουρισμού Υγείας και το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας.

Όλοι οι Μεσσήνιοι και Πελοποννήσιοι γενικότερα είναι προσκεκλημένοι στο σημαντικό αυτό Συνέδριο χωρίς κόστος συμμετοχής».

 

Comments are closed.