ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επεα πτερόεντα του Σεπτεμβρίου (5)

0

ΠΕΦΤΟΥΝ σαν «χαλάζι» οι υποψηφιότητες και ο δυστυχής ψηφοφόρος αναστενάζει ανήμπορος να κατανοήσει όλη αυτή τη «χαλαζόπτωση» που προφανώς δεν τον αφορά όσο κι αν την υφίσταται εξ ανάγκης.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ λοιπόν ο δόλιος που ακούει τόσους και τόσους να δηλώνουν υποψήφιοι και να ετοιμάζονται να υποδυθούν τον ρόλο τους ως τις εκλογές τουλάχιστον.

ΚΑΙ οι εκλογές είναι το Μάιο του 2019 κι ως τότε βέβαια ποιοι ζουν και ποιοι πεθαίνουν αλλά για τους εν δυνάμει υποψήφιους πέρα βρέχει.

ΠΕΦΤΟΥΝ οι υποψηφιότητες σαν «χαλάζι» και οι «ομπρέλες» ελάχιστα μπορούν πλέον να κάνουν για να προστατεύσουν όσους κληθούν για να ψηφίσουν.

***

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ και ο Γαμπρός αταλάντευτος κολυμβητής συνεχίζει τα μακροβούτια του στην παραλία του Elite ενώ σιτεμένα πιπίνια τον καμαρώνουν στις θαλάσσιες εξορμήσεις του.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ όμως επισκιάζονται όταν εμφανίζεται ο φοβερός Γαμπρουλίνης που κλέβει τις εντυπώσεις, ιδιαίτερα των διασημοτήτων, όπως της παρέας του Μπέζου που γύριζαν στο Elite  σκηνές από ένα νέο σίριαλ (Πέτα τη φριτέζα) αλλά και του Γεωργιάδη της ΝΔ, στον οποίο μάλιστα έδωσε και συμβουλές.

ΑΠ’ Ο,ΤΙ φάνηκε μάλιστα οι δύο τους ταιριάζουν πολύ, γι’ αυτό άλλωστε τους προσκάλεσε, τον Αδωνι και την Ευγενία, να τους φιλοξενήσει προσεχώς εν Καλάμαις.

ΩΣ ΤΟΤΕ πάντως χαιρετίσματα!

***

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ κρίση, οχτώ χρόνια Μνημόνια, και ακόμα συζητάμε πάνω στα ερείπια και στρουθοκαμηλίζουμε, αναζητώντας απαντήσεις.

ΕΜΕΙΣ μιλάμε, έλεγε ο ένας στον άλλο στην παρέα που χαζολογούσε παρά θιν’ αλός μια μέρα ηλιόλουστη τρέχοντος θέρους στην αισιόδοξη πόλη των ονειρικών ιβίσκων.

ΕΜΕΙΣ μιλάμε, έλεγε και ένας από την παρέα που χαζολογούσε, άρχισε να μοιράζει φάσκελα μπας και επέλθει κάποια ισορροπία.

***

ΠΑΝΩ στην χαλάρωση παρά θίν’ αλός και ημέρα Δευτέρα ο Γαμπρουλίνης έκανε την εμφάνισή του χαλαρός και έτοιμος για καφέ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ το φίλο του τον Κλειδαρά Μεζεδολόγο αλλά δεν τον βρήκε γιατί αυτός ρεμπέλευε σε άλλα στέκια και σχολίαζε τα πολιτικά αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα, όπως αυτά διαμορφώνονται τις τελευταίες μέρες με τις υποψηφιότητες να δίνουν και να παίρνουν.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, λοιπόν, ο Γαπρουλίνης, αφού δεν βρήκε παρέα, γύρισε στα πιπίνια του και στο facebook όπου έχει μόνιμο στασίδι.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

 

Comments are closed.