ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεκάδες παιδιά έπαιξαν street tennis με έμπειρους προπονητές και με τις πρωταθλήτριες Πελοποννήσου!

0

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Χαμογελαστά πρόσωπα και παιδικά γέλια γέμισαν την κεντρική πλατεία της πόλης το απόγευμα της Παρασκευής όπου δεκάδες παιδιά δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο τένις!
street-tennis-1
Η εκδήλωση street tennis που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας στην κεντρική πλατεία της πόλης, προσέλκυσε κορίτσια και αγόρια, μικρά και μεγάλα, τα οποία θέλησαν να παίξουν και να διασκεδάσουν.
Το κέντρο της πόλης γέμισε μουσικές και παιδικές φωνές από τα μέλη των Ακαδημιών του ΟΑΚ που έπαιξαν παιχνίδια επίδειξης αλλά και πολλά παιδιά που δοκίμασαν για πρώτη φορά το σπόρ. Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος των ανθρώπων του καλαματιανού συλλόγου και των προπονητών οι οποίοι με επικεφαλής τον προπονητή του συλλόγου, Χρήστο Χριστόπουλο, έδειξαν στα παιδιά τις βασικές κινήσεις δίνοντας συμβουλές για το άθλημα και έλυσαν απορίες των γονέων.
street-tennis-3
Στους αγώνες επίδειξης πήραν μέρος και οι αθλήτριες του συλλόγου και πρωταθλήτριες Πελοποννήσου στις κατηγορίες τους Μαριάννα Παπακωνσταντίνου (Κ12), Βάσια Μιχαλοπούλου (Κ10) ενώ στα παιχνίδια που έγιναν πολλά παιδιά κέρδισαν δωρεάν μαθήματα.
Στο χώρο λειτούργησε και γραφείο της γραμματείας του συλλόγου για την παροχή πληροφοριών ενώ στην διάθεση του κόσμου υπήρχε και ενημερωτικό υλικό.
street-tennis-4

Comments are closed.