ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επεα πτερόεντα του Σεπτεμβρίου (8)

0

ΚΑΘΕΤΑΙ με θέα στη θάλασσα και παίζει με το κινητό της.

ΠΡΩΙΝΟ με ελαφρά συννεφιά του Σεπτεμβρίου αλλά η διάθεσή της είναι καλή  και καμία σκιά μελαγχολίας δεν την επηρεάζει.

ΠΑΙΖΕΙ με το κινητό της και είναι αφοσιωμένη σε αυτό τόσο πολύ, που τίποτα δεν αποσπά την προσοχή της.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ περνάει η ώρα και η συννεφιά φεύγει και ο ήλιος σηκώνεται μεσοούρανα χαρωπός και υπέρλαμπρος, ενώ η ξανθιά χαζομαλλούσα εξακολουθεί να παίζει με το κινητό της.

***

ΚΑΛΗΜΕΡΑ έλεγε και το εννοούσε καθώς περπατούσε και σκόρπιζε τα λόγια της η εξαίσια ύπαρξη, κατάμεστη από ερωτική διάθεση.

ΟΛΟΓΥΡΑ της οι περιδιαβαίνοντας είχαν αφεθεί στην εικόνα της και αυτή έδειχνε  να το χαίρεται.

ΚΑΠΟΙΑ στιγμή στάθηκε και άφησε το βλέμμα της να ταξιδέψει μακριά.

ΕΚΕΙ τη συνάντησε ο ηδυπαθής φακός και την απαθανάτισε κάνοντας τη Γκόλφω στη «ΦΩΝΗ» του Σαββατοκύριακου.

***

ΤΟΝ αναζητούσαν στην αισιόδοξη πόλη των ονειρικών ιβίσκων κι αυτός βρισκόταν στη Ζάκυνθο ως άλλος Γουηβέριος, ο φοβερός Κλειδαράς Μεζεδολόγος, ο άνθρωπος που φωτογραφήθηκε στο θρυλικό ναυάγιο της Ζακύνθου λίγο πριν γίνει η γνωστή κατολίσθηση.

ΚΑΙ τώρα νάτος πάλι γύρισε ως θριαμβευτής και άρχισε τα σουλάτσα παραλιακώς και μαζί το κουβεντολόι για τις υποψηφιότητες για το Δήμο Καλαμάτας που ολοένα πληθαίνουν προκαλώντας τη σχετική παραφιλολογία και τη θυμηδία βεβαίως όσων έχουν ακόμα μια κάποια αίσθηση του χιούμορ.

ΕΤΣΙ συνάντησε στις βόλτες του και τον Πωλ Κέρμπουρι, ο οποίος μόλις είχε αφιχθεί από την μεριά του Ναυπλίου και όρεξη για κουβέντα δεν είχε.

***

ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ με τίποτα πια ο Γαμπρουλίνης, ο οποίος πλέον εκτός από το facebook κυκλοφορεί αδέσποτος και στο Ινσταγκραμ προκαλώντας ταραχή προς κάθε μεριά και καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ στην επίδοση ευχών σε όσους έχουν γιορτή και γενέθλια.

ΑΥΤΟ συνέβη και με τη γιορτή του Σταύρου, όπου έστειλε τις ευχές του σε όλους τους Σταύρους και όλες τις Σταυρούλες.

ΟΛΑ αυτά όχι τυχαία βέβαια και ασφαλώς επίκειται η πρόταση να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με περισσότερους από ένα συνδυασμό και προλαβαίνοντας στο νήμα το Γαμπρό.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες και καλή εβδομάδα.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.