ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Α.Σ. TAE KWON DO ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: 5η η Άννα Γιακουμοπούλου στο διεθνές πρωτάθλημα G1 της Πολωνίας

0

Γεννημένη για την διάκριση η νεαρή Άννα Γιακουμοπούλου το άστρο της οποίας έλαμψε και στην Πολωνία, όπου με τα «χρώματα» του Α.Σ. Tae Kwon Do Κυπαρίσσιας συμμετείχε και διακρίθηκε στο «25th Polish open» που διεξήχθη 15 και 16 Σεπτεμβρίου.
Με στόχο να κατακτήσει την καλύτερη δυνατή θέση η πρωταθλήτρια Ελλάδος αγωνίστηκε με πάθος κατορθώνοντας να εντυπωσιάσει με την αγωνιστική και τεχνική της κατάρτιση κατακτώντας εν τέλει την 5η θέση στο διεθνές πρωτάθλημα G1 της Πολωνίας
Αξίζει να σημειωθεί πως η ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε αθλήτρια της Εθνικής Αυστρίας και αθλήτρια της Εθνικής Γαλλίας, για να ηττηθεί από την αθλήτρια της Ουγγαρίας στην παράταση, φθάνοντας έτσι μια ανάσα από το μετάλλιο. Η παρουσία της Άννας στην Πολωνία έδειξε πως δικαίως συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας της, όπου ανταγωνίζεται αθλήτριες υψηλού επιπέδου!
giakoymopoyloy-anna-1
«Το Δ.Σ. και οι προπονητές του συλλόγου συγχαίρουν την αθλήτρια μας για τις επιτυχίες της και εύχονται στο μέλλον ανάλογες και γιατί όχι υψηλότερες διακρίσεις.»

Comments are closed.