ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H θεσμική συνάντηση Τσώνη –Χαρίτση προχθές στο υπουργείο Εσωτερικών

0

Η ΠΡΩΤΗ θεσμική συνάντηση, με επίσκεψη του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη στον πρώτο τη τάξει πλέον υπουργό Εσωτερικών και προσωπικό του φίλο Αλέξη Χαρίτση, ανακοινώθηκε από το Δήμο.

«Ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης μαζί με την αντιδήμαρχο Γωγώ Παναγοπούλου επισκέφθηκαν προχθές το απόγευμα τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση. Η συνάντηση διήρκεσε αρκετή ώρα και είχε σημαντικό περιεχόμενο.

Πρώτα – πρώτα ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον Αλέξη Χαρίτση γιατί σαν υπουργός Ανάπτυξης είχε τη Μεσσηνία και ειδικά το Δήμο Μεσσήνης στην απόλυτη αναπτυξιακή του προσπάθεια με έργα και εκταμίευση πόρων των οποίων ο σκοπός είναι και θα φανεί σύντομα για τον τόπο και τους πολίτες.

Ο υπουργός δέχτηκε την ευχή του δημάρχου για δύναμη και επιτυχία σαν πρώτος τη τάξει πλέον υπουργός Εσωτερικών, θέση τιμής για τον ίδιο, το Δήμο Μεσσήνης και όχι μόνο. Δέχτηκε επίσης την πρόσκληση να επισκεφτεί τη Μεσσήνη υπό τα νέα του καθήκοντα και ως φίλος.

Τέλος, ανταλλάχθηκαν απόψεις για το μέλλον του Δήμου Μεσσήνης, με το συμπέρασμα είμαστε μαζί και συνεχίζουμε μαζί για τον τόπο και τους συμπολίτες.

Η συνάντηση ανανεώθηκε για πολύ σύντομα, αφού η πόρτα του υπουργού είναι πάντα ανοικτή για τον Γιώργο Τσώνη και τον ευχαριστούμε», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Comments are closed.