ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

7,5 κιλά κάνναβης και φυτεία σε δασική περιοχή της Τριφυλίας, ενώ προχθές εντοπίστηκε φυτεία στην περιοχή της Καλαμάτας

0

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΩΝ

xasisia ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε δασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης. Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση, σε δασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας, κατά την οποία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν συνολικά 38 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 έως 3 μέτρα περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο εσωτερικό αυτοσχέδιας σκηνής, η οποία ήταν εγκατεστημένη στο χώρο της φυτείας και χρησιμοποιούνταν ως ξηραντήριο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 7,5 κιλών! Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Εξάλλου προχθές το μεσημέρι σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε σε δασική περιοχή χωριού της Καλαμάτας, φυτεία 30 δενδρυλλίων κάνναβης 1-1,5 μέτρου τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ συνελήφθη ο 59χρονος ιδιοκτήτης της.

Παράλληλα σε έρευνα στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του 59χρονου, αλλά και στο σπίτι του στην Καλαμάτα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 2,7 κιλά κάνναβης, δύο ζυγαριές καθώς και άλλα αντικείμενα συσκευασίας ναρκωτικών.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Comments are closed.