ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επτά περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας σε οχήματα εξιχνιάστηκαν στη Μεσσηνία

0

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ 24ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…

ΥΣΤΕΡΑ από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου- Νέστορος, εξιχνιάστηκαν επτά  περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οχήματα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 24χρονος ημεδαπός.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου- Νέστορος και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 24χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 5 έως την 22 Σεπτεμβρίου, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλου- Νέστορος, διέπραξε έξι κλοπές σε οχήματα και μία απόπειρα κλοπή σε όχημα.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, τραπεζικές κάρτες, προσωπικά αντικείμενα κ.ά., που η συνολική τους αξία αγγίζει τις 5.000 σύμφωνα με τους κατόχους τους, ενώ προέβη και σε συναλλαγές, χρησιμοποιώντας τραπεζικές κάρτες που είχε αφαιρέσει σε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 24χρονου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας,  προέκυψε ότι ηλεκτροδοτούσε παράνομα την οικία του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

Comments are closed.