ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λέσχη Ανάγνωσης από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη και την Ενωση Μεσσηνίων Συγγραφέων

0
Την έναρξη της Λέσχης Ανάγνωσης για το 2018, ανακοίνωσαν η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, παράλληλα με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την παρουσίαση των σταθμών του νεοελληνικού μυθιστορήματος. Κοινός στόχος μας είναι η καλλιέργεια και η προαγωγή της φιλαναγνωσίας.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. στο αναγνωστήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης στον 4ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.

Τα βιβλία που έχουν ορισθεί για την πρώτη ανάγνωση είναι «Η Πάπισσα Ιωάννα» του Εμμανουήλ Ροΐδη και η «Νανά» του Εμίλ Ζολά. Η επιλογή τους προέκυψε μέσα από συζήτηση κατά την εκδήλωση «Μιλάμε για το νεοελληνικό μυθιστόρημα» που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου.

Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ ή της ΔΚΒ Καλαμάτας.

  • Περισσότερες πληροφορίες στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (2721096818 και mail@vivlkkal.mes.sch.gr) και στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (6936665907 και tinakoutsoubou@gmail.com).

Comments are closed.