ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προκήρυξη διαγωνισμών για τρία έργα στις υποδομές Παιδείας του Δήμου Μεσσήνης

0

ΜΕΤΑ την απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση σχετικά με τη χρηματοδότηση του δημοτικού σχολείου Πεταλιδίου και την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών, η διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του  Δήμου Μεσσήνης προκήρυξε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για το έργο «Επισκευή και άρση επικινδυνότητας κτιρίου δημοτικού σχολείου Πεταλιδίου», προϋπολογισμού 513.000 ευρώ.

Οι προσφορές θα κατατίθενται μέχρι την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και η ηλεκτρονική τους αποσφράγιση θα γίνει την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου. Κατά την  εκτέλεση του έργου προβλέπονται οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες.

  • Ταυτόχρονα προκηρύχθηκε συνοπτικός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «Δημιουργία ενός νέου τμήματος βρεφικής φροντίδας στο Δήμο Μεσσήνης», προϋπολογισμού 44.942,86 ευρώ, για προβλεπόμενες οικοδομικές εργασίες . Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τρίτη 9 Οκτωβρίου.
  • Στο ίδιο πλαίσιο, προκηρύχθηκε διαγωνισμός για τον εξοπλισμό του βρεφικoύ τμήματος προϋπολογισμού 26.561,05 ευρώ. Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών ορίζεται η Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και η διαδικασία αποσφράγισης θα γίνει την επομένη.

Ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, ευχαριστεί τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση για τη βοήθειά του. Στην προκειμένη περίπτωση, όπως τονίζεται στη δήλωση του δημάρχου: «το ευχαριστώ έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί  η  προσφορά αυτή είναι για την παιδεία, για τα μικρά παιδιά, για το μέλλον του τόπου, για το μέλλον όλων μας».

 

Comments are closed.