ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

13 παράνομοι μετανάστες από τους 23 που συνελήφθησαν σε λίγες ημέρες στη Μεσσηνία!

0

23 άτομα συνελήφθησαν την εβδομάδα που μας πέρασε στη Μεσσηνία, στο πλαίσιο της καθιερωμένης, ευρείας, ταυτόχρονης επιχείρησης που πραγματοποιεί η αστυνομία, σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας, για την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών και την πάταξη της παραβατικότητας.

Συνολικά, στους 5 νομούς, συνελήφθησαν 71 άτομα από τους 119 που προσήχθησαν στα κατά τόπους Τμήματα, από τους 814 που ελέγχθησαν, ενώ σημειώθηκαν για μια ακόμη φορά και πολλές τροχαίες παραβάσεις. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των 572 ελέγχων, καταγράφηκαν 365 από αυτές, με τον προβληματισμό ιδιαίτερα έντονο, ενώ για μια ακόμη φορά, διαπιστώθηκε το επίσης σοβαρό πρόβλημα, με τους παράνομους αλλοδαπούς που ζουν στην περιοχή μας, οι οποίοι ενόψει της ελαιοσυγκομιδής, θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο.

  • Στη Μεσσηνία μόνο από τα 23 άτομα που συνελήφθησαν, οι 13 ήταν παράνομοι αλλοδαποί και οι 4 τσιγγάνοι που έκλεβαν ρεύμα και στην Αργολίδα από τους 14, οι 8 τσιγγάνοι για ρευματοκλοπή.
  • Στη Λακωνία από τους 16 συνολικά, οι 5 ήταν παράνομοι μετανάστες, στην Κορινθία, οι 6 από τους 13 και στην Αρκαδία, οι 4 από τους 5!
  • Επίσης, για μια ακόμη φορά, βεβαιώθηκε το πρόβλημα που υπάρχει ειδικά στο νομό μας με τα ναρκωτικά, αλλά και οι μικροκλοπές, καθώς εκτός από κατασχέσεις μικροποσοτήτων, ακόμη και ηρωίνης, η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, εξιχνίασε και 1 περίπτωση κλοπής σε βάρος ενός άνδρα που έγινε την περασμένη Δεύτερα, για την οποία αναζητά μια 24χρονη. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπους Εισαγγελείς, ενώ οι δράσεις αυτές, συνεχίζονται στην κατεύθυνση της  πρόληψης και της καταστολής της εγκληματικότητας.

 

Comments are closed.