ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κανιβαλισμός των Μίντια – Αλήθεια και αθλιότητα

0

Θα είδατε στις ειδήσεις του τηλεοπτικού σταθμού Alpha το video με τον ψαρά στη Στούπα στις 29-9-2018. Είμαι ο Γιάννης Μπαρμπετσέας, κάτοικος Στούπας, ο άνθρωπος που είδατε στο video. Το σκάφος που προσπάθησα να σώσω δεν είναι δικό μου, αλλά ανήκει σε ένα ανήμπορο ηλικιωμένο φίλο μου. Στάθμισα την κατάσταση και αποφάσισα ότι μπορώ να το σώσω και μάλιστα με λίγο ρίσκο.

Είμαι 40 χρόνια στη θάλασσα, έμπειρος και έχω αντιμετωπίσει χειρότερες καταστάσεις.

Στο εν λόγω video που επανειλημμένα έδειξε ο Alpha, παρουσιάζομαι σαν ένας ανόητος ψαράς που καίτοι γνώριζα για τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν σιγούρεψα το σκάφος μου, αλλά παραλίγο να πνιγώ, έφαγα και ξύλο, έχασα και το σκάφος μου.

Επαναλαμβάνω, το σκάφος δεν είναι δικό μου. Ο Alpha με τον τρόπο του, μια ανιδιοτελής πράξη αλληλεγγύης και θάρρους τη διακωμώδησε και ρεζίλεψε, κόλλησε σε μια κλωτσιά αγάπης από τον αδελφό μου και με τον τρόπο παρουσίασης του video έδωσε το δικαίωμα στον κάθε κύριο κατίνο και στην κάθε κυρά κατίνα, να με χλευάζει και να σαλιαρίζει στο διαδίκτυο κλπ. εις βάρος μου. Δυστυχώς με τον τρόπο που προέβαλε το video ο Alpha, μια πράξη αλληλεγγύης και θάρρους γελλοιοποιήθηκε.

Comments are closed.