ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απάντηση με υπαινιγμούς από τη Ντίνα Νικολάκου

0

«ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ της αναπτυξιακής προοπτικής της Πελοποννήσου τονίζουμε ότι δεν μπορούν να κρυφτούν από τους πολίτες με απλούς επικοινωνισμούς και την υιοθέτηση προπαγανδιστικών πρακτικών», δήλωσε η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, σχετικά με τη στάση των παρατάξεων «Πελοπόννησος Πρώτα» και «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα η Ντίνα Νικολάκου απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ο κ. Γόντικας παρότι γνώριζε την άμεση παρέμβαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και της περιφερειακής αρχής για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τους πολίτες, μέσω ακραίας «προπαγάνδας». Ακολούθως επέλεξε το δρόμο της φυγής από το Περιφερειακό Συμβούλιο με «θεατρινισμούς» που δε συνάδουν με την ευθύνη του απέναντι στους πολίτες.

Ο κ. Πατσαρίνος και η παράταξή του με τη μέθοδο της λευκής ψήφου αρνούνται κάθε δράση η οποία έχει στόχο την ενδυνάμωση της περιφερειακής μας οικονομίας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την καταψήφιση του καινοτόμου έργου για τον καθαρισμό και τη σήμανση μονοπατιών 1500 χιλιομέτρων σε όλη την Πελοπόννησο».

 

Comments are closed.