ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βιομηχανία» ανακοινώσεων Τατούλη για την κόντρα, τις μηνύσεις και τις αγωγές Μαντά και Μπελογιάννη!

0

ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ» ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ…

ΠΕΡΙΕΡΓΗ «ανυπομονησία» επιδεικνύει η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, η οποία προβαίνει σε σειρά ανακοινώσεων αναφορικά με θέματα που έχουν πάρει τη νομική οδό και θα κριθούν στις αίθουσες της δικαιοσύνης, πολύ πριν την εκδίκασή τους. Ετσι το γραφείο Τύπου της Περιφέρειας αντί για ενημέρωση επί θεμάτων της Περιφέρειας, επιδίδεται σε βιομηχανία ανακοινώσεων που αφορούν τις προσωπικές διενέξεις και βεντέτες του Π. Τατούλη! Συγκεκριμένα, μετά την κατάθεση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας, μήνυσης για δυσφήμηση, συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση, αλλά και αγωγής αποζημίωσης για ηθική βλάβη ύψους μισού εκατ. ευρώ, από τον Περικλή Μαντά σε βάρος του Πέτρου Τατούλη, εκδόθηκε ανακοίνωση με τίτλο: «Οι ένοχοι σιωπούν κ. Μαντά», στην οποία αναφέρει:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΜΑΝΤΑ

«Το κείμενο με το οποίο δημοσιοποιεί την κατάθεση έγκλησης και αγωγής εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη δείχνει την πολιτική σύγχυση του κ. Μαντά, ο οποίος, όπως έχουμε ξαναπεί, στη συγκεκριμένη δίκη θα βρεθεί προ εκπλήξεως, αφού εκεί θα κληθούμε να τα πούμε «όλα». Οι πολίτες της Πελοποννήσου δεν ξεχνούν ότι ο κ. Μαντάς βρέθηκε εκτός της Περιφερειακής Αρχής και της «Νέας Πελοποννήσου» την περίοδο της «ανακάλυψης» και της διερεύνησης του «κοριού» στο γραφείο της κας Αλειφέρη, όπως η ίδια κατήγγειλε.

Στο δικαστήριο ο κ. Μαντάς θα υποχρεωθεί να μιλήσει και όχι να σιωπήσει όπως προτρέπει. Άλλωστε οι ένοχοι σιωπούν, γιατί αυτοί έχουν την ανάγκη να κρυφτούν. Είναι πολύ καλή η υπηρεσία του προς τα «πολιτικά αφεντικά του», δεν μπορεί ωστόσο να κοροϊδέψει τους πολίτες, οι οποίοι τον έχουν πάρει χαμπάρι. Συνηθίζει άλλωστε ο λαός σε τέτοιες περιπτώσεις να λέει “άβρακος έβαλε βρακί, σε κάθε πόρτα το δειχνε”», σημειώνει στην ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην οποία πέραν του υπογραμμισμένου «θα βρεθεί προ εκπλήξεως, αφού εκεί θα κληθούμε να τα πούμε “όλα”», δεν αναφέρεται τίποτε για την… ταμπακιέρα!

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΜΑΝΤΑ ΚΑΙ   ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ

Η Περιφέρεια ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Την επόμενη ημέρα, χθες, εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τον κ. Μαντά, στην οποία εμπλέκει και τον διευθυντή της Τηλεόρασης Best, Νίκο Μπελογιάννη, με αφορμή τη μήνυση και αγωγή που έχει καταθέσει και εκείνος εναντίον του, για συκοφαντική δυσφήμηση. «1 εκατομμύριο ευρώ αξιώνουν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη ο διευθυντής του τηλεοπτικού καναλιού Best Tv Νίκος Μπελόγιαννης και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς, οι οποίοι έχουν καταθέσει μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο κ. Μπελόγιαννης απαιτεί 500.000 ευρώ γιατί τόλμησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπειά του ως θεσμός και ως πρόσωπο. Είναι αξιοσημείωτο ότι στην αγωγή του ομολογεί την «ενοχή» του, εφόσον αποδέχεται ότι χαρακτηρίζοντας την υπόθεση του «κοριού» ως «Τατούλης – Gate» στο παρουσιαζόμενο από αυτόν σκάνδαλο στο οποίο προσέδωσε το επώνυμο του περιφερειάρχη, γνώριζε επακριβώς τη βλάβη που του προξενούσε.

Η απαίτηση επίσης 500.000 ευρώ του κ. Μαντά θα δώσει την ευκαιρία κατά την ακροαματική διαδικασία να δοθούν δημόσια απαντήσεις στους πολίτες για την «ανάμειξή» του στην υπόθεση του «κοριού», για τον οποίο έχει παραδεχθεί ότι ενώ γνώριζε, σκοπίμως το απέκρυψε από τον περιφερειάρχη. Θα δοθούν ακόμη απαντήσεις για το πώς συνδέεται η υπόθεση αυτή με την αλλαγή στάσης του, καθώς από την εξύμνηση του Πέτρου Τατούλη και του έργου της Περιφερειακής Αρχής μεταστράφηκε σε ύβρεις, συκοφαντίες και αγωγές οικονομικών απαιτήσεων», επισημαίνεται στη νέα αυτή ανακοίνωση, στην οποία το γραφείο Τύπο, αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για τη σχέση των δύο ανδρών, σχετίζοντας μάλιστα τις εξελίξεις με την υπόθεση της καταγγελίας της Ελένης Αλειφέρη για «κοριό» στο γραφείο της και όσα ακολούθησαν.

Άμεση φυσικά ήταν η αντίδραση του Νίκου Μπελογιάννη, ο οποίος απάντησε με τον δικό του τρόπο, χαρακτηρίζοντας «δειλό» πολιτικά, τον περιφερειάρχη.

Ν. ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΔΕΙΛΟΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ

«Μόνο τον πανικό του κ. Τατούλη υποδηλώνει η σημερινή (χθεσινή) ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου(!), με τον ίδιο ξανά να κρύβεται πίσω από τον θεσμικό του ρόλο, μην υπογράφοντας ούτε τις ανακοινώσεις του, για θέματα προσωπικά, που τα ξεκίνησε ο ίδιος. Στην εναγώνια εδώ και καιρό «επιχείρηση» να συνδέσει πρόσωπα και καταστάσεις με κάθε τρόπο, όλο του το παραμύθι πέφτει στο κενό, ερχόμενος ο ίδιος αντιμέτωπος με την πραγματικότητα που είναι αμείλικτη απέναντι στο πολιτικό του ψέμα. Ψυχραιμία, αγαπητέ Πέτρο, θα σε ταράξουμε στην αλήθεια! Και να θυμάσαι ότι τον δικηγόρο όπως και τα έξοδά μου εγώ τα πληρώνω ο ίδιος, από τον πραγματικό ιδρώτα μου. Σου λέω ξανά, θα σε ταράξουμε στην αλήθεια», επισημαίνει ο διευθυντής του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού BEST, Νίκος Μπελογιάννης.

 

Comments are closed.