ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια… οι αστυνομικοί που «τσίμπησαν» δύο χασισοκαλλιεργητές στην Τριφυλία!

0

ΜΕ ΕΝΑΝ σμπάρο, δυο τρυγόνια… το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, άνδρες του οποίου εντόπισαν στην Τριφυλία, δύο διαφορετικές φυτείες, μια στον Αγρίλη και μια στην Κυπαρισσία, συλλαμβάνοντας τους καλλιεργητές.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αρχικά, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Τριφυλίας τα στελέχη της Δίωξης συνέλαβαν έναν 39χρονο, στο σπίτι του οποίου ύστερα από στοχευμένη έρευνα, βρέθηκαν μόλις 3,4 γραμμ. χασίς. Οι αστυνομικοί συνέχισαν την έρευνα και βρήκαν στην αποθήκη 2,5 κιλά χασίς, το οποίο ο άνδρας είχε κρεμάσει για να αποξηράνει (φωτο), καθώς και ένα φυτό κάνναβης 2 μ.

Η δεύτερη σύλληψη αφορούσε σε μια μικρή σχετικά φυτεία στην Κυπαρισσία, την οποία εντόπισε ο «μεγάλος αδερφός» της αστυνομίας, το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, που και φέτος… χτένισε όλο το νομό. Μέσα σ’ αυτήν οι αστυνομικοί βρήκαν και συνέλαβαν έναν 69χρονο, ο οποίος φέρεται να καλλιεργούσε τα 28 δενδρύλλια ύψους από 1,5 έως 2,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με τον καλλιεργητικό εξοπλισμό. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η έρευνα και το προανακριτικό έργο από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, συνεχίζονται.

Γ. Αναγνωστοπούλου

Comments are closed.