ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 Ιδρύεται Κτηματολογικό Γραφείο στην Κυπαρισσία

0

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν την Τριφυλία απασχόλησαν το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς εκτός από την έντονη κριτική προς την Δημοτική αρχή για έργα υποδομών, τα περισσότερα παράπονα αφορούσαν την δημοτική και αγροτική οδοποιία.

Σε ότι αφορά τα κυριότερα θέματα επανήλθε ξανά-εντελώς προεκλογικά- η έγκριση αποδοχής των όρων από το πράσινο ταμείο του έργου για την Ανάπλαση της Άνω Πόλης με την ολοκλήρωση των μελετών, όπου στο σχετικό κωδικό περιέχεται το ποσό των 30.000 ευρώ για το 2018.

Τέθηκε επίσης το θέμα των πρωτοκόλλων παραλαβής για την βελτίωση αθλητικού κέντρου στο Αγρίλι Φιλιατρών, η παραχώρηση θέσεων για το πανηγύρι των Γαργαλιάνων, αλλά και η επιτροπή παρακολούθησης για την παραχώρηση θέσεων στην κυριακάτικη αγορά του Κοπανακίου.

Ενδιαφέρον είχαν τα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης όπου βγήκαν ειδήσεις. Πιο αναλυτικά το Σώμα πήρε ομόφωνη απόφαση για την ίδρυση παραρτήματος Κτηματολογικού Γραφείου στη Τριφυλία για να διευκολύνει τους πολίτες στην κατάρτιση κτηματολογίου, με έδρα την Κυπαρισσία. Επίσης έγινε τυπικά η τροποποίηση απόφασης που αφορά την πλήρωση των 11 θέσεων των δικαιωμένων συμβασιούχων για προσωποπαγείς θέσεις με συμβάσεις αορίστου χρόνου στο Δήμου που θα καλύψουν διοικητικές θέσεις στο Δήμο.

Ενδιαφέρον πάντως έχει το γεγονός ότι απόφαση του Δήμου είναι η προμήθεια φωτιστικών σωμάτων για κάλυψη αναγκών σε κοινοτικά διαμερίσματα, ενώ στο Σώμα τέθηκε η μεγάλη καθυστέρηση με το έργο ηλεκτροφωτισμού κοντά στις εργατικές κατοικίες της Κυπαρισσίας. ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

Comments are closed.