ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λύκειον των Ελληνίδων Καλαμάτας: Ξεκινούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές με διεύρυνση φέτος τα Γυμνάσια και τα Λύκεια!

0

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ενδιαφέρον μαθητές και παιδαγωγοί περιμένουν και φέτος, την έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων από το Λύκειο των Ελληνίδων Καλαμάτας. Ο λόγος για το «Πολύχρωμοι θησαυροί από βαμβάκι και μαλλί», που αφορά σε μαθητές Β΄ και Γ΄ Δημοτικού και το «Πες μου τι φοράς να σου πω ποιος είσαι», για μαθητές Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού. Τα προγράμματα, υλοποιούνται στον εκθεσιακό χώρο ελληνικών ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια» στην οδό Σταδίου 64, ενώ από φέτος, ξεκινά η υλοποίηση και νέων, που αφορούν σε μεγαλύτερους μαθητές, Γυμνασίου και Λυκείου. Πρόκειται για το «Τι τρέχει πίσω από τις προθήκες;», για σχολικές τάξεις Γυμνασίου και το «Μόδα είναι και γυρίζει», για μαθητές Λυκείου.

Τα προγράμματα θα υλοποιούνται κατόπιν συνεννοήσεως με τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς στο χώρο της έκθεσης και συγκεκριμένα, για τα Δημοτικά κάθε Τετάρτη στις 9 και στις 11 το πρωί και για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, κάθε δεύτερη Τρίτη επίσης στις 9 και στις 11 το πρωί, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους μαθητές, πλέον των 2€ του μαθητικού εισιτηρίου στην έκθεση. Την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε και ξεκινούν τα προγράμματα, οι υπεύθυνοι έχουν προγραμματίσει στις 6 το απόγευμα μια αναλυτική παρουσίασή τους και ξενάγηση στους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 27210 86923 και 86927 και στην ιστοσελίδα  https://vgkareliascollection.com.

Γ.Α.

Comments are closed.