ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Σάββατο στο Άκοβο ο παραδοσιακός-θρησκευτικός γάμος της Μαρίας Μενούνος με καλεσμένο όλο το χωριό!

0

Η MΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιά της Κέβιν Ανεργκάρο, το Σάββατο το απόγευμα, στο Άκοβο Μεγαλόπολης, το χωριό του πατέρα της.

Οι γονείς της βρίσκονται ήδη εκεί, ενώ η Μαρία ήρθε προχθές για τις απαραίτητες προετοιμασίες. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Κώστας και η Λίτσα, αποκάλυψαν μερικά μυστικά του γάμου.

Το μυστήριο θα τελεστεί στην εκκλησία του χωριού, την οποία συντηρούν ο πατέρας της και άλλοι ομογενείς.

ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ τον λόγο για τον οποίο η διάσημη δημοσιογράφος και ηθοποιός, επέλεξε να παντρευτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της, ο πατέρας της είπε, ότι είναι πολύ απλό κορίτσι. «Δεν της αρέσουν τα μεγαλεία. Εκπλαγήκαμε όταν μας είπε ότι θέλει να κάνει τον γάμο στον Άκοβο. Η Μαρία μιλάει παντού για την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι γονείς της επίσης ανέφεραν ότι το τραπέζι του γάμου της θα έχει πολλά παραδοσιακά πιάτα. Οι καλεσμένοι θα φιλοξενηθούν σε καταλύματα στις γύρω περιοχές. Ανάμεσά τους είναι η Άννα Βίσση, η Καλομοίρα, η Γιάννα Τερζή, ενώ όλοι στο χωριό είναι καλεσμένοι.

ΟΠΩΣ αποκάλυψε επίσης ο πατέρας της, η Μαρία ήθελε να πάει στην εκκλησία πάνω σε γαϊδουράκι, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό, λόγω του νυφικού της, το οποίο είναι πολύ μακρύ. Γι’ αυτό και τελικά αποφασίστηκε να πάει με άμαξα. Μάλιστα, όπως είπε ο πατέρας της, το νυφικό το έχει φτιάξει Ελληνίδα σχεδιάστρια.

Η Μαρία είχε κάνει και πολιτικό γάμο την Πρωτοχρονιά στην Times Square στη Νέα Υόρκη. Τώρα έρχεται και ο θρησκευτικός γάμος στην Ελλάδα με τον επί 18 χρόνια σύντροφό της.

Comments are closed.