ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα σημαντικά έργα αθλητισμού και παιδείας σύντομα στο Δήμο Μεσσήνης

0

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ συμβάσεις για την  υλοποίηση  έργων αθλητικών υποδομών ,προϋπολογισμού 185.000  ευρώ   για την πόλη της Μεσσήνης, υπεγράφησαν την Τετάρτη από το δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο βουλευτής Πέτρος  Κωνσταντινέας, ο οποίος μαζί  με την Γιώτα Κοζομπόλη  βοήθησαν με υπερβάλλοντα ζήλο για τα θετικά αποτελέσματα αυτής της συνάντησης, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου στην οποία προστίθενται και τα εξής:

«Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος Μεσσήνης  μετά χαράς, πληροφορήθηκε τη  χρηματοδότηση των 201.000 ευρώ για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών, από τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη  Χαρίτση.

Ενώ σήμερα, υπογράφτηκαν οι πρώτες 150 συμβάσεις μεταξύ του Δημάρχου Μεσσήνης και ωφελούμενων μητέρων για την παροχή υπηρεσιών φροντίδας–φιλοξενίας – δημιουργικής απασχόλησης στο 1Ο ΚΔΑΠ του Δήμου Μεσσήνης, μία νέα δομή της πόλης όπου εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό θα χαρίσει στα παιδιά της Μεσσήνης δημιουργικές στιγμές».

«Η παιδεία, με αφορμή την ημέρα που είναι αφιερωμένη σε αυτήν, 4 Οκτωβρίου, αλλά και  ο αθλητισμός τυγχάνουν της πρώτης προτεραιότητας και ενδιαφέροντος του Δημάρχου κ. Γιώργου Τσώνη, καθώς κτίζουν  το πνεύμα και το σώμα των νέων ανθρώπων», τονίζεται στην ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης.

Comments are closed.