ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

263 συλλήψεις σε μια βραδιά σε αστυνομική εξόρμηση σ’ όλη τη χώρα

0

263 ΑΤΟΜΑ συνελήφθησαν και βεβαιώθηκαν 2.153 παραβάσεις, σε ελέγχους που πραγματοποίησαν προχθές το βράδυ 1.377 αστυνομικοί με 538 οχήματα σε όλη τη χώρα.

Οι εξορμήσεις αυτές, σύμφωνα με ενημέρωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., στοχεύουν στην επαύξηση της αστυνομικής παρουσίας και στην αναβάθμιση της επιχειρησιακής ανταπόκρισης, ενώ περιλαμβάνουν ελέγχους που αφορούν σε όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων (τάξη, ασφάλεια, τροχαία κ.λπ.) με τη συνδρομή των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.).

Προχθές το βράδυ συγκροτήθηκαν ταυτόχρονα σε όλη τη χώρα συνεργεία με 1.377 αστυνομικούς και 538 οχήματα, που πραγματοποίησαν ελέγχους σε συνολικά 9.653 άτομα και 7.201 οχήματα. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν 2.153 παραβάσεις και συνελήφθησαν 263 άτομα.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους, με τη μορφή των αστυνομικών εξορμήσεων, και για το λόγο αυτό το μέτρο αυτό θα συνεχιστεί σε όλη τη χώρα, ενώ τα αποτελέσματα αξιολογούνται στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού.

 

Comments are closed.