ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι προτεραιότητες του Τσώνη αναβαθμίζουν τις υποδομές και τις συνθήκες ζωής στην πόλη και τα χωριά της Μεσσήνης!

0

«Με τη συντονισμένη και προγραμματισμένη προσπάθεια  καθίσταται πλέον ολοφάνερο ότι με την ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ  αρχίζει η χαραυγή για τον τόπο μας». Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης, του οποίου πολλά έργα έχουν ήδη ενταχθεί με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι  από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου ,διατέθηκε το ποσό των 582.000 ευρώ , για τις τοπικές κοινότητες  Χαραυγή  και Μάνεσι   για έργα οδοποιίας», συνεχίζει η ανακοίνωση του Δήμου και καταλήγει:

«Συνεχίζουμε, λοιπόν,  γιατί όλοι οι συμπολίτες μας πρέπει επιτέλους να κατοικούν και να απολαμβάνουν τον τόπο που τους αξίζει».

  • Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης που μετά από μία θητεία με πολλές δυσκολίες βιώνει την πλέον δημιουργική και εργώδη περίοδο στο Δήμο! Τυχαίο; Δεν νομίζω, καθ’ ότι και στην αυτοδιοίκηση, όπως στρώνει καθένας θα κοιμηθεί και ο Τσώνης ως άνθρωπος της εργασίας και της αγοράς γνωρίζει πολύ καλά ότι τίποτε δεν χαρίζεται αν δεν προγραμματιστεί και διεκδικηθεί αναλόγως! Και αυτό φαίνεται πλέον καθημερινά, με τις εντάξεις, εγκρίσεις και δημοπρατήσεις νέων έργων! Το σύνθημα του Τσώνη είναι σαφές: Πρώτα και πάνω απ’ όλα και όλους οι δημότες και η βελτίωση των συνθηκών ζωής στη Μεσσήνη και τα πολλά χωριά του Δήμου!
Θ.Τ.

Comments are closed.