ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καρούτζος και Πρισακάρου νικητές στον ημιμαραθώνιο Νικολόπουλος και Θεοδωρακοπούλου στα 5 km

0

ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ 3o ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

150 και πλέον αθλητές και αθλήτριες από την Καλαμάτα και πόλεις της Πελοποννήσου και της Αττικής, πραγματοποιήθηκε ο 3ος Ημιμαραθώνιος Καλαμάτας από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας σε συνεργασία με αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία της πόλης και βεβαίως με τη στήριξη τοπικών επιχειρήσεων που για μια ακόμα χρονιά συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχή διοργάνωση του αγώνα.
Οι συμμετέχοντες δρομείς, μικροί και μεγάλοι, απόλαυσαν και χάρηκαν μία επίπεδη και αθλητική διαδρομή σε όλο το παραλιακό μέτωπο, από το ξενοδοχείο «Elite» έως τον Μπουρνιά (Πίστα Κάρτ), μεταφέροντας με ένα πλατύ χαμόγελο σε όλους, την ικανοποίηση για τις προσπάθειες καθιέρωσης του αγώνα.
Στο αγωνιστικό μέρος, ταχύτεροι όλων στον ημιμαραθώνιο αγώνα ήταν οι Παναγιώτης Καρούτζος με χρόνο 1:14:15 στους άνδρες και στις γυναίκες η Κατερίνα Πρισακάρου με χρόνο 1:36:02.
Στα 5 χιλιόμετρα πρώτος στους άνδρες ήταν ο δρομέας του ΣΔΥΜ, Ηλίας Νικολόπουλος με χρόνο 0:16:51 και στις γυναίκες η αθλήτρια του kalamata Running Project Ελένη Θεοδωρακοπούλου με 0:19:30.
Πιο αναλυτικά, οι νικητές του Ημιμαραθωνίου και του αγώνα των 5 χιλιομέτρων ήταν :
ΑΝΔΡΕΣ
1ος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ (1:14:15)
2ος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ (1:23:46)
3ος ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΑΝΕΤΣΗΣ (1:24:03)
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΙΣΑΚΑΡΟΥ (1:36:02)
2η ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (1:38:20)
3η ΜΑΤΑ ΚΛΗΣΑΡΗ (1:40:22)
Παράλληλα διεξήχθη και ο αγώνας των 5Km, στη διαδρομή Πανελλήνιο-Ξενοδοχείο Elite-Πανελλήνιο, με την συμμετοχή 130 αθλητών περίπου.
Οι νικητές του αγώνα των 5Km, ήταν :
ΑΝΔΡΕΣ
1ος ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (0:16:51)
2ος ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΝΑΡΔΟΣ (0:17:11)
3ος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ (0:18:24)
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1η ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (0:19:30)
2η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΟΚΑ (0:21:10)
3η ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΑΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (0:21:11)
«Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες» έδωσε ο νέος πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Παναγιώτης Βασιλόπουλος που κατά τον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε πως στόχος είναι η διοργάνωση ενός μεγάλου μαραθωνίου στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο απερχόμενος πρόεδρος του φορέα, Νίκος Μπασακίδης.

photo Stavroula Nikoloudi (fb) & messinialive

photo Stavroula Nikoloudi (fb) & messinialive

hmimarathonios-kalamatas-2

hmimarathonios-kalamatas-3

hmimarathonios-kalamatas-4

hmimarathonios-kalamatas-5

hmimarathonios-kalamatas-6

    Ευχαριστίες

«Ευχαριστίες εκφράζονται, στα μέλη, τους προπονητές και τους αθλητές των Συλλόγων, Μεσσηνιακός (Στίβος), kalamata Running Project (Άθληση ενηλίκων), Καλαμάτα80 (μπάσκετ), Ακάδημος (μπάσκετ), ΝΟΚ (Βόλεϊ), Αναγέννηση Παραλίας (Ποδόσφαιρο), Α.Σ Άρις (μπάσκετ), καθώς και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροχώματος, για την υποστήριξη τους στη λειτουργία των σταθμών υποστήριξης και της ασφάλειας της διαδρομής.
Ουσιαστική ήταν επίσης η συμβολή των Εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και της Δημοτικής Αστυνομίας, στην ασφάλεια και την υγεία των αθλητών σε όλη τη διαδρομή.
Μεγάλη ήταν και η συμβολή των χορηγών του αγώνα, «ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ», «ΣΥΚΙΚΗ», «ΜΠΑΚΟΓΙΩΡΓΑΣ ΠΑΝ.», “Pharae Palace Hotel”, Αρις Χριστόφορος, «AccessSports», super market ΑΦΟΙ ΜΟΥΡΓΗ και τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.»

Comments are closed.