ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nέο επικοινωνιακό σόου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου: Υπερηφανεύονται για τα ρέματα που δεν είχαν την αρμοδιότητα!

0

ΤΕΛΙΚΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου… όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν! Τι άλλο να υποθέσει κανείς, αφού διαβάζοντας δελτίο Τύπου του Σαββάτου νομίζεις ότι πραγματικά ζεις στην… (παρα)μυθική Πελοπόννησο!

Με τίτλο «Αρραγές το σύνολο της Περιφερειακής αρχής για την ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία της Πελοποννήσου», στο δελτίο Τύπου η Π.Α. κομπορρημονεί για την αντίδραση των ρεμάτων κατά την πρόσφατη θεομηνία, που αν υποθέσουμε ότι είναι έτσι (άλλα λένε σε Αργολίδα-Κορινθία) η δόξα δεν μπορεί να ανήκει στην Περιφέρεια γιατί όπως παραδέχεται η αρμοδιότητα των ρεμάτων μεταφέρθηκε στις Περιφέρειες στις 19 του περασμένου Ιουλίου. Τι ακριβώς έκαναν από τότε για τα ρέματα της Πελοποννήσου;

Αναφέρει, λοιπόν, με υπερχειλίζουσα αλαζονεία το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας:

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, από τις 19 Ιουλίου 2018, όταν της μεταφέρθηκε η αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των ρεμάτων, η οποία μέχρι τότε ήταν στους Δήμους, χωρίς ωστόσο τη μεταφορά των απαραίτητων πόρων, ξεκίνησε άμεσα ενέργειες σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες για τον καθαρισμό τους.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και ο προγραμματισμός δράσεων επικαιροποιείται συνεχώς.
Μετά την τελευταία θεομηνία οι Περιφερειακές Ενότητες με τις υπηρεσίες τους εντοπίζουν και καταγράφουν τα επιπλέον σημεία που απαιτούν παρέμβαση και τα συμπεριλαμβάνουν στο στρατηγικό προγραμματισμό δράσεων τους, με παράλληλα τεχνικά έργα, για μια ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία της Πελοποννήσου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, μαζί με το σύνολο των Αντιπεριφερειαρχών, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να προετοιμάσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο την Περιφέρεια για τον επερχόμενο χειμώνα, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Οι πολίτες της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα των περιοχών που επλήγησαν από την τελευταία θεομηνία έχουν εμπιστοσύνη ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, οι Αντιπεριφερειάρχες, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας σε στενή συνεργασία μεταξύ τους, αλλά και σε θεσμική συνεργασία με δημοτικές αρχές, θα πράξουν ότι απαιτείται.

Αυτό έπραξαν, ως αρραγής ομάδα, κατά τη διάρκεια της θεομηνίας, το μεγάλο βάρος της οποίας έπληξε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία στάθηκε όρθια, και αυτό θα συνεχίσουν υπό την καθοδήγηση και το συντονισμό του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη».

Comments are closed.