ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γ.Σ. KALAMATA RUNNING PROJECT: Γερές βάσεις και ισχυρά θεμέλια από τον πρώτο αγώνα της σεζόν!

0

Γερές βάσεις και ισχυρά θεμέλια για τη χειμερινή περίοδο 2018-19, με νέους αθλητές και νέα ρεκόρ, έθεσε ο Γ.Σ. Kalamata Running Project με τη συμμετοχή του στον 3ο Ημιμαραθώνιο Καλαμάτας που έγινε την Κυριακή που μας πέρασε στην παραλία της πόλης.
Με τη δυναμική παρουσία 27 δρομέων- αθλητών του ο νεοσύστατος σύλλογος εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά κατορθώνοντας μάλιστα να παρουσιάσει έναν πλούσιο απολογισμό κατά τον τερματισμό των 21 και 5 χιλιομέτρων της αθλητικής γιορτής της πόλης μας !
Με την μωβ φανέλα έτρεξαν 4 δρομείς στον ημιμαραθώνιο και 23 στον αγώνα των 5χλμ και φανέρωσαν πως μέσα από τη βελτίωση των ατομικών χρόνων, τη φροντίδα που προσφέρει ο Γ.Σ. Kalamata Running Project στους αθλητές του κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και της προετοιμασίας, σε συνδυασμό με το αυξανόμενο ενδιαφέρον του κόσμου, αποτελεί πλέον μια ομάδα πολλά υποσχόμενη, ενώ παράλληλα απέδειξε πως όσο κι αν «μεγαλώνει» ποτέ δεν ξεχνά την πόλη της!
«Ισχυρό το παρόν του Γ.Σ. Kalamata Running Project με ένα μέλλον που προβλέπεται ακόμη πιο εντυπωσιακό, ακόμα πιο “γρήγορο”.»
Την κορυφαία και σημαντική για τον σύλλογο διάκριση, κατέκτησε η αθλήτρια-προπονήτρια της ομάδας Ελένη Θεοδωρακοπούλου, η οποία τερμάτισε πρώτη στις γυναίκες στα 5χλμ.
Σημαντικοί χρόνοι σημειώθηκαν και από τους υπόλοιπους δρομείς της ομάδας, καταγράφοντας ο καθένας τη δική του προσωπική επιτυχία.

Comments are closed.