ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιστορίες Οκτωβρίου

0

ΜΕΡΕΣ χαρά θεού και νύχτες όπου η διάθεση για διασκέδαση ανηφορίζει τη σκάλα του ζενίθ.

ΚΑΘΕ Παρασκευή στην αισιόδοξη πόλη των ονειρικών ιβίσκων η κινητικότητα στο κέντρο της χτυπάει κόκκινο από τα πήγαιν’ έλα ντόπιων και επισκεπτών, ιδιαίτερα τις μέρες με καλοκαιρία, όπως το Παρασκευοσάββατο που πέρασε, που τα στέκια της πόλης (όχι όλα βέβαια) γέμισαν κόσμο κυρίως στην περιοχή του ιστορικού Κέντρου.

ΑΙΦΝΗΣ στο σκηνικό εμφανίστηκε μετά από καιρό ο Ανηψιός Εμπορας με εντελώς ανανεωμένη διάθεση και αποφασισμένος να κάνει αισθητή την παρουσία του.

ΤΕΛΙΚΑ δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο στην αρχή νόμιζε.

***

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΑΖΕΙ αργά και με καλοκαιρινή διάθεση αλλά για τον Μπρεκ το καλοκαίρι συνεχίζεται, αφού ο ίδιος αισθάνεται ότι είναι καλοκαιρινός τύπος.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ άλλωστε και ετοιμάζεται λίαν συντόμως να επιστρέψει στη Στούπα για ένα γεμάτο τριήμερο από 9 έως 11 Νοεμβρίου με αφορμή τις εκδηλώσεις της ΝΑΡΤΟΥΡΑ για το ελληνικό αστυνομικό μυθιστόρημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σύντομα.

***

ΦΘHΝΟΠΩΡΙΑΣΕ και στην κομητεία του Πεταλιδίου και ο κόμης Τζιμάουερ ετοιμάζεται για το χειμώνα που θα ακολουθήσει και βέβαια για την ελακομική περίοδο όπου κάθε χρόνο έχει δραστήρια συμμετοχή.

ΦΕΤΟΣ πάντως όπως και ο ίδιος έχει διαπιστώσει ελαιοκομικά τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά από άλλες χρονιές και έτσι και ο ίδιος θα επιδοθεί σε άλλες ασχολίες.

***

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ του φθινοπώρου για τον Κλειδαρά Μεζεδολόγο που πλέον άφησε την κολύμβηση και άρχισε τα σούρτα-φέρτα στις καφετέριες όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

ΕΚΕΙ οργιάζει στο κουβεντολόι και δεν βάζει γλώσσα μέσα του κυρίως για τις εκλογές, αυτοδιοικητικές και εθνικές, όπου αναμένει με έκδηλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

ΤΩΡΑ μάλιστα είναι η πρώτη φορά που σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο, αν προκύψουν οι κατάλληλες συνθήκες, να είναι και υποψήφιος στην αυτοδιοίκηση.

ΗΔΗ δέχθηκε πρόταση για την Περιφέρεια, αλλά επιφυλάχθηκε να απαντήσει.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο μόνος βέβαια αφού οι βολιδοσκοπήσεις έχουν ήδη αρχίσει ακόμα και από κατά φαντασία υποψήφιους, κυρίως για το Δήμο Καλαμάτας που οι μνηστήρες πληθαίνουν σε βαθμό προκλητικό.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ τελικά όλοι αυτοί οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι, είναι άγνωστο.

ΤΟ ΜΟΝΟ βέβαιο είναι ότι ο γράφων δεν θα τους διευκολύνει να ακούγεται το όνομά τους προς χάριν εντυπώσεων.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.