ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να συγκληθεί εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο για το Αλιευτικό Καταφύγιο της Μαραθούπολης ζητούν οι μειοψηφίες

0

ΑΙΣΘΗΣΗ προκάλεσαν στην Τριφυλία (και όχι μόνο…) τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον «άδειο» φάκελο που υπέβαλε η Περιφέρεια για το αλιευτικό καταφύγιο της Μαραθούπολης.

Κι ενώ 4 ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του εγγράφου-κόλαφος της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Λιμενικό Ταμείο Μεσσήνης και ο Δήμος Τριφυλίας (οι τρεις «συμβαλλόμενοι» του έργου) σιωπούν μεγαλοπρεπώς, έντονη ήταν χθες η αντίδραση των μειοψηφιών του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας. Κατέθεσαν κοινή πρόταση με θέμα: «Έκτακτη σύγκληση Δ.Σ. Τριφυλίας για το Αλιευτικό Καταφύγιο Μαραθόπολης», στην οποία αναφέρουν:

«Εννέα δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Τριφυλίας , ζητήσαμε με αίτηση μας την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. Τριφυλίας με θέμα το Έργο του Αλιευτικού Καταφυγίου Μαραθόπολης, καθώς   είναι υπαρκτός ο κίνδυνος της απώλειας της χρηματοδότησης από τις ολιγωρίες της Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου και της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας».

Οι υπογράφοντες εννέα δημοτικοί σύμβουλοι είναι: Ιωάννα Μαραβελή, Σωτήρης Μπακούρος, Αλεξάνδρα Τσούλου, Δημήτρης Κουτσούλης, Αλέκος Κουτρουμπής, Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος, Σαράντος Κουκούμης, Ανδρέας Στεργιόπουλος και Γιώργος Σκιαδάς.

Comments are closed.