ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλιεύθηκαν 9,5 κιλά ψάρια που προσφέρθηκαν στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο Καλαμάτας!

0

ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ 2018 ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ

9,5 κιλά ψάρια αλιεύθηκαν στη διάρκεια του τουρνουά αλιείας με φελλό 2018 που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την εποχή του φθινοπώρου, ο Νηρέας Καλαμάτας
Το τουρνουά αλιείας με φελλό του Νηρέα γίνεται σε μια σειρά τριών αγώνων που σκοπό έχουν εκτός από την διάκριση των συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών, την διάδοση του αθλήματος της αγωνιστικής αλιείας στο ευρύτερο κοινό της περιοχής μας, προσελκύοντας έτσι περισσότερα νέα παιδιά.
nhreas-toyrnoya-2
Στην πρώτη αγωνιστική ημέρα του τουρνουά συμμετείχαν τα ακόλουθα 17 άτομα: Αντώνης Ανδρινόπουλος (Open), Νασος Βουγιουκλης (Νηρέας), Σπύρος Φιλοπουλος (Νηρέας), Παναγιώτης Κοντούλης (Νηρέας), Τάκης Μαυρομάτης (Open), Ανδρέας Γουρδεας (Νηρέας), Νίκος Μπαλαμπανης (Νηρέας), Valendina Openka (Νηρέας), Γιάννης Ασλάνογλου (Νηρέας), Κώστας Ασημακοπουλος (Νηρέας), Πάνος Αναγνωστόπουλος (Νηρέας), Χρύσανθος Καλογιάννης (Νηρέας), Αφροδίτη Παναγοπούλου (Open), Μπάμπης Καραμπελας (Νηρέας), Βασίλης Θεοδωρόπουλος (Νηρέας), Θοδωρής Κατσαρός (Open), Χριστίνα Μαραβά (Νηρέας), συν τα τρία άτομα της επιτροπής.
Με σύμμαχο τον καιρό και πολλά ψάρια παρά τον έντονο συναγωνισμό, όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν την ημέρα. Συνολικά αλιεύθηκαν 9,5 κιλά ψάρια και ήταν σαργοί, κουρκούνες, σκάροι, κέφαλοι και σάλπες τα οποία προσφέρθηκαν στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο Καλαμάτας.
nhreas-toyrnoya-3
«Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Νηρέας διοργανώνει το φθινοπωρινό τουρνουά αλιείας με φελλό σε μια σειρά τριών αγώνων που σκοπό έχουν περά από τις διακρίσεις όσων συμμετέχουν σε αυτούς, να κάνει γνωστό το άθλημα της αγωνιστικής αλιείας στο ευρύτερο κοινό της περιοχής μας και να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερα νέα παιδιά κοντά στις δράσεις του συλλόγου μας. Να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Λιμεναρχείο Καλαμάτας για την αρωγή τους στην τέλεση και ασφάλεια αυτού του αγώνα, καθώς και των επομένων που υπολείπονται για την ολοκλήρωση του τουρνουά. Ευχαριστούμε επίσης τον χορηγό επικοινωνίας μας, την ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας για την βοήθεια και στήριξη που μας προσφέρει και ευχαριστούμε όλους τους φίλους και φίλες που την Κυριακή το πρωί πήραν τα παιδιά τους, ήρθαν στο χιλιόμετρο να μας δουν από κοντά, να μάθουν για εμάς και την δράση μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους», δήλωσε στη «Φ» ο γενικός αρχηγός του Νηρέα, Νάσος Βουγιουκλής.
Ακολουθούν δυο ακόμα αγωνιστικές στις 11 Νοέμβριου και στις 16 Δεκεμβρίου με τις οποίες θα ολοκληρωθεί το τουρνουά και στους συμμετέχοντες της πρώτης αγωνιστικής αναμένεται να προστεθούν κι άλλοι ερασιτέχνες ψαράδες, αριθμός που δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τους 30 συμμετέχοντες αθλητές.

Comments are closed.