ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αργυρή» η Γκέρι Ασένοβα, «χάλκινη» η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου του ΟΑΚ στο Άργος!

0

Σε Καλαματιανό “εμφύλιο” εξελίχθηκε ο ημιτελικός του Ε3 Ενωσιακού πρωταθλήματος juniors για παιδιά κάτω των 14 ετών που έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club στο Άργος με διοργανωτή τον ”ΡΗΓΑ”Α.Ο.Α.Α.
Εκεί χάρη σε σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι τενίστριες του ΟΑ Καλαμάτας, Γκέρι Ασένοβα και Μαριάννα Παπακωνσταντίνου έφθασαν στον ημιτελικό του τουρνουά, με την Ασένοβα να επικρατεί της Παπακωνσταντίνου η οποία έφτασε στην 4άδα, αν και μικρότερη ηλικιακά, αφού επικράτησε μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις, των Κοτίνης Μ. (ΑΟΑ Πατρών), Τούλα Μ. (ΑΟΑ Πατρών).
Συνολικά, την καλύτερη παρουσία είχε η Γκέρι Ασένοβα η οποία μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις έφτασε μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από την Ισμήνη Ζούγρα του Ζακυνθιακού.
Στην πορεία για την διεκδίκηση της πρωτιάς η Ασένοβα απέκλεισε την Βασιλοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) και στην συνέχεια το Νο1 του τουρνουά Βασιλική Λαμπροπούλου (ΑΕΚ Τρίπολης), με επική ανατροπή (1-4, 4-0, 7-3)!
Στις υπόλοιπες καλαματιανές παρουσίες, η Λήδα Μπλουγουρά νίκησε την Μάνδρου (ΑΕΚ Τρίπολης) και έφτασε στην φάση των “16” όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα νικήτρια Ισμήνη Ζούγρα ενώ η Ηλιάνα Αθανασοπούλου έμεινε εκτός στην φάση των 32 από το Νο2 του τουρνουά, Μαρία Δελή, η οποία έφτασε στην 4άδα.
Στα αγόρια οι Δημήτρης Χιώτης και Αγαθοκλής Σπανός ατύχησαν καθώς αποκλείστηκαν στην φάση των «16».

Comments are closed.