ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιστορίες Οκτωβρίου

0

ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ του φθινοπώρου χαίρεται ο Μπρεκ καθώς πηγαινοέρχεται στη Μάνη εξερευνώντας χαμένες υποθέσεις.

ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ υπόθεση βρέθηκε να παρακολουθεί τη συνάντηση του Μπέκα με τον Χαρίτο, συνταξιούχοι και οι δύο αστυνομικοί, που έπιναν τον καφέ τους στην Καρδαμύλη και συζητούσαν για μια υπόθεση που όσα  χρόνια έκαναν καριέρα δεν είχαν καταφέρει να διαλευκάνουν.

ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ο Μπρεκ διαπιστώνει από τα όσα ακούει ότι αυτή την υπόθεση τη γνωρίζει και ίσως θα μπορούσε να τους βοηθήσει κιόλας αλλά δεν το κάνει.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ να την διερευνήσει μόνος του και ό,τι προκύψει.

***

ΝΑΤΟΣ λοιπόν πάλι στο προσκήνιο ο Ανηψιός Εμπορας με εντυπωσιακή εμφάνιση και πιο νέος από ποτέ, εμφανίστηκε στην πλατεία των Αγίων Αποστόλων ώρα 10 μ.μ. και παράγγειλε καπουτσίνο με άφθονο γάλα σε σουβλατζίδικο!

ΚΑΘΟΛΟΥ περίεργο βέβαια για τον ίδιο που άλλωστε το συνηθίζει να δίνει τέτοιες παραγγελίες.

ΟΧΙ δεν είναι ιδιότροπος ο Ανηψιός Εμπορας. Απλώς έχει τον τρόπο του να διασκεδάζει.

***

ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ στο εργαστήριό του ο Μπιλ Οκαρίζ συνεχίζει τις προσπάθειές του να δημιουργήσει το δικό του εικαστικό σύμπαν.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ που συνεχώς σκοντάφτουν στην ομορφιά τροφαντών γυναικών που με τα παχουλά σώματά τους, απαιτούν μια ιδιαίτερα μεταχείριση εκτός των υπό διαμόρφωση πινάκων που φιλοδοξεί να φιλοτεχνήσει.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ που υπερβαίνουν τα πλαίσια των πινάκων και ξεχύνονται όλο ερωτική διάθεση προς κάθε κατεύθυνση για να διεκδικήσουν την εκπλήρωση των επιθυμιών τους.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ και ο καλλιτέχνης αφήνεται στις διαθέσεις τους και τις ακολουθεί με τα πινέλα τους έτοιμα για δράση.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ μάχη με τα χρώματα έχει αρχίσει.

***

Η ΓΚΟΛΦΩ καθώς το καλοκαίρι αποχωρεί κι αφού χόρεψε «συρτάκι» με τον Ζορμπά καιρό, αποφάσισε να γίνει κυρία με τα όλα της συνεχίζοντας να καίει καρδιές βεβαίως.

ΣΤΟ REX πάντως τα παλικαρόπουλα την περιμένουν εναγωνίως και επενδύουν πολλά στην επανεμφάνισή της, για να έχουν να ασχολούνται.

ΓΚΟΛΦΩ άλλωστε είναι αυτή και ασφαλώς διόλου τυχαία και με πολλές περγαμηνές στα ερωτικά παιχνίδια στο ενεργητικό της.

ΚΑΤΙ τέτοια φτιάχνουν τη διάθεση των παλικαρόπουλων και ξεφεύγει η σκέψη τους από δυσάρεστες σκέψεις, όπως αυτές που αφορούν πιθανολογούμενες περικοπές των συντάξεών τους από το νέο έτος.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

 

Θανάσης Παντές

Comments are closed.