ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη Μεσσηνία τα… πλοκάμια ροζ κυκλώματος που εξέδιδε γυναίκες!

0

ΜΕ… ΔΟΛΩΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ και ειδικότερα στην Μαραθούπολη είχε απλώσει τα… πλοκάμια του, το ροζ κύκλωμα που κρατούσε παράνομα και ανάγκαζε γυναίκες να συνευρίσκονται με πλούσιους άνδρες από τη Σαουδική Αραβία και τη Ρωσία, έχοντας τη «βάση» του, στην Αθήνα και τη Μύκονο. Στελέχη της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων που έφτασαν στα ίχνη του κυκλώματος, διαπίστωσαν ότι 30 νεαρές πανέμορφες γυναίκες, που είχαν έρθει από την Ουκρανία χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, αφού τους τα είχε κρατήσει η γυναίκα που τις είχε «στρατολογήσει» επιβάλλοντας και το… υποχρεωτικό χρέος των 2.000 ευρώ, είχαν γίνει έρμαιο στα χέρια του «εγκέφαλου». Το κύκλωμα, όπως συνηθίζεται, διέθετε συμβολαιογράφο και δικηγόρο για τη σύναψη εικονικών γάμων και συμφώνων συμβίωσης, ενώ είχε και καρδιολόγο, διευθυντή κλινικής γνωστού δημόσιου Νοσοκομείου, ο οποίος έδινε ψεύτικες ιατρικές πιστοποιήσεις για δικαστική χρήση. Μάλιστα, όπως συχνά συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος υπέβαλε μηνύσεις σε βάρος των γυναικών που κατάφερναν να διαφύγουν, αναγκάζοντας τις υπόλοιπες να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης. Πέρα από τους ατομικούς και «ιδιωτικούς» χορούς σε στριπτιζάδικα της Αθήνας, το ροζ κύκλωμα εξωθούσε τις γυναίκες στην πορνεία για 50 ευρώ ημερησίως, σε κρυφούς οίκους ανοχής που λειτουργούσαν ως κέντρα ευεξίας! Οι κοπέλες δεν επιτρεπόταν να επικοινωνούν με τους πελάτες και φέρονται να απειλούνταν για το αντίθετο. Για να είναι νόμιμες στη χώρα τις… πάντρευαν με εικονικά σύμφωνα συμβίωσης με τους αστυνομικούς να έχουν εντοπίσει 14 «νύφες» και επτά «γαμπρούς»

Ο «ΠΕΛΑΤΗΣ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Η αστυνομία έφτασε στο κύκλωμα όταν το καλοκαίρι, αστυνομικός πήγε στο στριπτιζάδικο και προσποιήθηκε τον πελάτη. Μια από τις κοπέλες του ζήτησε να την κεράσει ποτό και μετά του πρότεινε να πάνε στο πατάρι του καταστήματος προκειμένου να του χαρίσει έναν ιδιωτικό χορό, αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα για μια πιο «καυτή» συνέχεια.

Ο αστυνομικός συμφώνησε, της έδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και πήγαν στο διαμορφωμένο χώρο. Εκεί η γυναίκα, σύμφωνα με τη δικογραφία, έβγαλε όλα της τα ρούχα και λικνιζόταν προτρέποντας και εκείνον να κάνει το ίδιο. Τότε, ήταν που αστυνομικοί μπήκαν στο κατάστημα, όπου συλλαμβάνοντας τον «εγκέφαλο» του κυκλώματος και την… υπαρχηγό! Στη Μεσσηνία, η δράση του ροζ κυκλώματος φέρεται να γινόταν σε στριπτιζάδικο στη Μαραθούπολη, ενώ στη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων που έγιναν στα μέσα Ιουλίου, παρότι υπήρχαν ισχυρές ενδείξεις ότι εξακολουθούσαν να απασχολούνται γυναίκες, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε. Σε βάρος των εμπλεκομένων, σχηματίσθηκαν δικογραφίες για διευκόλυνση ακολασίας και περί εκδιδομένων προσώπων, οι οποίες διαβιβάστηκαν στις κατά τόπους εισαγγελικές Αρχές.

Comments are closed.