ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις 3-4 Νοεμβρίου η πρεμιέρα του πρωταθλήματος U14 περιόδου 2018-2019

0

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το Πρωτάθλημα Κ14 που διοργανώνει η ΕΠΣ Μεσσηνίας και στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννηθέντες από 01 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Δεκεμβρίου 2006 και όλα τα Σωματεία που εμπρόθεσμα, δηλαδή, έως τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, και ώρα 14.00 θα δηλώσουν συμμετοχή!
Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΣΜ στις 24 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 15:00΄ .
Πρόκειται για αγώνες μεταξύ των σωματείων της δύναμής της ΕΠΣΜ η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει σύμφωνα με τους όρους που παίρνουν υπόψη τους κανονισμούς πρωταθλημάτων και παιδιάς, αλλά και το ιδιαίτερο χαρακτήρα των αθλητών που συγκροτούν τις ομάδες.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
● Άρθρο 1ο : Δύνανται να συμμετάσχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από 01/01/2005 έως 31/12/2006. Ποδοσφαιριστές με ηλικία διαφορετική της επιτρεπόμενης δεν θα γίνονται δεκτοί από τους Διαιτητές.
● Άρθρο 2ο : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Σωματεία που εμπρόθεσμα, δηλαδή έως τη Δευτέρα 22/10/2018, και ώρα 14.00 θα δηλώσουν συμμετοχή Πρωτάθλημα. Παράβολο συμμετοχής 50,00 ευρώ ● Άρθρο 3ο: Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΣΜ στις 24/10/2018 και ώρα 15:00΄. Η έναρξη των αγώνων ορίζεται για τις 3-4/11/2018.
● Άρθρο 4ο: Τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Κ14 πρωτάθλημα μπορούν να δανείζονται ποδοσφαιριστές από ένα και μόνο σωματείο, όσους ποδοσφαιριστές θέλουν, με την προϋπόθεση ότι το σωματείο αυτό δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κ14 Τα σωματεία που θα έχουν δανεικούς ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος πρέπει να καταθέσουν στην ΕΠΣ Μεσσηνίας:
1. Ξεχωριστή κατάσταση των ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται ως δανεικοί, η οποία θα σφραγίζεται και θα παραδίδεται στο σωματείο, αντίγραφο της οποίας θα παραμένει στο αρχείο της ΕΠΣΜ (βλέπε υπόδειγμα 1)
2. Υπεύθυνη δήλωση του σωματείου στο οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής ότι του επιτρέπει να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού (βλέπε υπόδειγμα 2) και
3. Υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα του ποδοσφαιριστή ότι συναινεί στο δανεισμό (βλέπε υπόδειγμα 3) Μετά την έναρξη του πρωταθλήματος δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή, αφαίρεση ή προσθήκη στην κατάσταση που έχει κατατεθεί στην ΕΠΣΜ. Κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνισθεί με τη μορφή δανεισμού ΜΟΝΟ σε ένα σωματείο. Ποδοσφαιριστής που έχει δοθεί με τη μορφή δανεισμού ΔΕΝ μπορεί να αγωνίζεται κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και στην ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΛΤΙΟ. Κάθε σωματείο υποχρεούται να γνωρίσει στην ΕΠΣ Μεσσηνίας το χρώμα της στολής των ποδοσφαιριστών του.
● Άρθρο 5ο : Κάθε ομάδα θα προσκομίζει στους διαιτητές Δελτία Ατομικών στοιχείων ποδοσφαιριστών, Κατάσταση Υγείας καθώς και ξεχωριστή Κατάσταση Υγείας των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται ως δανεικοί, νόμιμα θεωρημένες.
● Άρθρο 6ο : Οι αγώνες διεξάγονται κυρίως Σάββατο πρωί σε γήπεδο με φυσικό ή τεχνητό χλοοτάπητα, είναι διπλοί, διαρκείας 80΄λεπτών της ώρας σε δύο 40΄λεπτα ημίχρονα.
● Άρθρο 7ο : Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δηλώσει στο Φ.Α. μέχρι 18 ποδοσφαιριστές και επιτρέπεται σε όλη την διάρκεια του αγώνα η αντικατάσταση μέχρι (7) ποδοσφαιριστών.
● Άρθρο 8ο : Για την Διαιτησία μεριμνά μόνο η ΕΠΣΜ.
● Άρθρο 9ο : Για τον Ιατρό μεριμνά μόνο το Γηπεδούχο Σωματείο. Σε περίπτωση μη προσέλευσης Ιατρού, ο αγώνας δεν γίνεται και το γηπεδούχο Σωματείο μηδενίζεται.
● Άρθρο 10ο: Στην πρωταθλήτρια ομάδα θα απονεμηθεί Κύπελλο και 25 μετάλλια
● Άρθρο 11ο: α) Οι διαγωνιζόμενες ομάδες μπορούν να υποβάλλουν-ενστάσεις βάση του ΚΑΠ. 2018-2019 (Παράβολο ενστάσεων 50,00 €)
β) Η συζήτηση των ενστάσεων είναι υποχρεωτική, τυχόν δε παραίτηση της ενιστάμενης ομάδας είναι ανίσχυρη και δεν λαμβάνεται υπόψη βάση του ΚΑΠ 2018-2019
Ομάδα που θα υποπέσει στο παράπτωμα της πλαστοπροσωπίας θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα με όλες τις συνέπειες που προβλέπονται βάσει ΚΑΠ 2018-2019 Επίσης, ομάδα που δήλωσε συμμετοχή και παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα μετά την κλήρωση των αγώνων και πριν από την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα κατά την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
● Άρθρο 12 ο : Ότι δεν προβλέπεται στην παρούσα προκήρυξη ή στους κανονισμούς αγώνων ποδοσφαίρου (ΚΑΠ), θα επιλύεται με απόφαση του Δ.Σ. μέσα στα πλαίσια του καταστατικού της ΕΠΣΜ και του φίλαθλου πνεύματος.
Γήπεδο: κανονικό
Μπάλες: κανονικές.
● Τρόπος διεξαγωγής πρωταθλήματος. Μέχρι 12 ομάδες θα γίνει ένας όμιλος. Σε περίπτωση που τα σωματεία που δηλώσουν συμμετοχή ξεπερνούν κατά πολύ τα 12 τότε θα γίνει και δεύτερος όμιλος με γεωγραφικά κριτήρια. Επίσης με τροποποίηση της προκήρυξης από την Ε.Π.Σ. θα αποφασισθεί ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων των 2 ομίλων για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής Μεσσηνίας.

Comments are closed.