ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα για το Αλιευτικό Καταφύγιο Μαράθου – Προέχει να μη χαθεί το έργο υποστηρίζει η Γιάννα Μαραβελή

0

ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ότι έστω την ύστατη ώρα θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για να μην χαθεί το έργο του αλιευτικού καταφυγίου Μαράθου, με αφορμή την σημερινή έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας (στις 7 μ.μ.) που προκάλεσαν σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, εξέφρασε η επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας Γιάννα Μαραβελή.

Πιο αναλυτικά σε δηλώσεις της με αφορμή την αποκάλυψη της εφημερίδας «ΦΩΝΗ», τόνισε ότι “το θέμα του Μαράθου απασχόλησε το Δημοτικό συμβούλιο τον Δεκέμβρη του 2017 και τον Σεπτέμβρη του 2018, οπότε την τελευταία φορά που ήρθε στο Σώμα η απόφαση σύσσωμη η αντιπολίτευση ρώτησε για ποιο λόγο ήρθε το θέμα, δεν πήραμε καμία απάντηση”. Πρόσθεσε ότι “φυσικά το ψηφίσαμε έχοντας την ευθύνη απέναντι στους πολίτες της περιοχής, με αφορμή όμως την αποκάλυψη του εγγράφου στην εφημερίδα «ΦΩΝΗ», από την ειδική υπηρεσία διαχείρισης του αρμόδιου υπουργείου, θορυβηθήκαμε κι έτσι πήραμε πρωτοβουλία οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να ζητήσουμε έκτακτη σύγκληση του οργάνου”.

ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ

Υπενθύμισε ότι “ο κίνδυνος να χαθεί το έργο και μαζί με αυτό τα εκατομμύρια της χρηματοδότησης είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός, αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι οι ευθύνες για την καθυστέρηση του έργου και για όλο αυτό το μπάχαλο σαφώς υπάρχουν, αλλά αυτό που προέχει πάνω από όλα είναι να διασωθεί το έργο και να υλοποιηθεί, καθώς αποτελεί δομή για την περιοχή μας”. Κατέληξε ότι “αυτό προέχει τώρα, ελπίζοντας ότι μέχρι την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  ο φάκελος να έχει συμπληρωθεί, οπότε ο μοχλός πίεσης με την έκτακτη σύγκληση του Σώματος, να αποτελέσει αφύπνιση για να συμπληρωθούν όλα τα έγγραφα που λείπουν”. Σχολίασε ότι “τελικά στο λαό της Τριφυλίας βγήκε σε καλό η ρήξη που προηγήθηκε μεταξύ του Περικλή Μαντά και Πέτρου Τατούλη στην Περιφέρεια, αφού ο κ. Μαντάς αποδεσμεύτηκε και άρχισε, επιτέλους, να λέει αλήθειες…!”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

Comments are closed.