ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρεις τελευταίες παραστάσεις με «Το μαγκάλι» Παρασκευοσαββατοκύριακο στη Φιλαρμονική!

0

ΜΕΤΑ την επιτυχία της θεατρικής παράστασης «Το μαγκάλι» που παρουσίασε η ενήλικη παρέα  του συλλόγου και την παράκληση των θεατών που δεν μπόρεσε να το δει το Μάρτιο, η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας αποφάσισε να επαναλάβει το έργο του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου για τρεις ακόμη παραστάσεις, το προσεχές Παρασκευοσαββατοκύριακο 12,13 και 14 Οκτωβρίου στις 9 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής.

Η πρόταση του συγγραφέα να ζωντανέψουμε το κείμενό του  στο θεατρικό σανίδι ήταν για μας μια πρόκληση. Δεν μπορούσαμε βέβαια να φανταστούμε ότι  αυτή η θεατρική μας δημιουργία θα είχε αυτή την επιτυχία και την ανταπόκριση από το κοινό.

Ο συγγραφέας Γρηγόρης Χαλιακόπουλος ήταν αυτός που  μας προέτρεψε  να παρουσιάσουμε αυτή την ξεκαρδιστική κωμωδία στο πλατύ κοινό, πιστεύοντας ακράδαντα στην επιτυχία που θα ακολουθούσε, αφού όμως είχε παρακολουθήσει προηγουμένως  μια πρόβα μας. Και είχε απόλυτο δίκιο, τονίζει το Δ.Σ. και προσθέτει:

«Δεν είναι τυχαίο ότι η επιτυχία της παράστασης, πήρε διαστάσεις  και ταξίδεψε και εκτός της πόλης, με αποτέλεσμα την πρόσκληση να το παρουσιάσουμε και σε άλλες πόλεις του νομού μας, στη Ζάκυνθο  την 1η Δεκεμβρίου και αργότερα στην Αθήνα».

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ Θ. ΜΑΡΑΓΚΟ

Όπως ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου το Δ.Σ. της Πειραματικής:

«Η δεύτερη αμέσως μετά εκδήλωση που διοργανώνουμε είναι ένα αφιέρωμα στον κινηματογραφιστή και σκηνοθέτη Θόδωρο Μαραγκό, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη, την Τετάρτη 17 Οκρωβρίου 2018 στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου «Θόδωρος Αγγελόπουλος». Εκεί θα γίνει προβολή δύο ταινιών του, το «Μάθε παιδί μου Γράμματα» και η τελευταία ταινία του «Εν δυνάμει».                  Για τις ταινίες και το πρόγραμμα του αφιερώματος θα σας ενημερώσουμε σύντομα αφού από την Τρίτη 16 Οκτωβρίου θα είναι κοντά μας ο ίδιος ο δημιουργός σε μια εξ ολοκλήρου Συνέντευξη Τύπου για όλη του την πορεία στον κινηματογράφο».

  • Πληροφορίες για τις δράσεις της Πειραματικής Σκηνής στα τηλέφωνα: 2721021653, 6977437279, 6971540945.

Comments are closed.