ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

2η η Βάσια Μιχαλοπούλου στην Τρίπολη στο πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών!

0

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ «ΑΙΜΑ» ΤΟΥ ΟΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Σπουδαία δείγματα γραφής για το μέλλον έδωσε το νέο αίμα του ΟΑ Καλαμάτας στο πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Τρίπολη.
Οι νεαροί αθλητές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και έφτασαν σε νίκες και διακρίσεις με κορυφαία την κατάκτηση της 2ης θέσης από την Βάσια Μιχαλοπούλου, ενώ 8άδα στο πράσινο επίπεδο μπήκε και η Κρίστυ Χριστοπούλου.
Για κάποια από τα παιδιά της αποστολής η συμμετοχή στο τουρνουά αποτέλεσε το «βάπτισμα του πυρός» σε αγωνιστικό επίπεδο ενώ όλα το χάρηκαν ιδιαίτερα και επέστρεψαν με πολύτιμες εμπειρίες. Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τους προπονητές του ΟΑΚ φαίνεται στις επιδόσεις τους στα κορτ και αποδεικνύει περίτρανα πως το επίπεδο του τένις στην Καλαμάτα έχει ανέβει κατακόρυφα!
Στο πράσινο επίπεδο αγωνίστηκαν οι Βάσια Μιχαλοπούλου, Κρίστυ Χριστοπούλου, στο πορτοκαλί οι Αγγελική Βρυώνη, Δημοσθένης Γιαννακόπουλος, Νίκος Μπαζιώτης, Νάγια Παπαδοπούλου, Ευγενία Πυλιώτη, Μελίνα Κούρτη, Μαρία Καζολέα, Γιώργος Ξαϊδος, Γιάννης Κουμερτάς, Γιώργος Κότσης και, τέλος, στο κόκκινο επίπεδο οι Άγγελος Κούρτης, Κωνσταντίνος Θεοδώρου, Νικόλας Αγγελόπουλος, Ασημένια Θεοδώρου.
Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, Διονύσης Λαμπρόπουλος, ενώ κοντά στα παιδιά και στους γονείς τους βρέθηκαν και τα μέλη του ομίλου, Αντωνία Σαρρή (ταμίας) και Γιώργος Μιχαλόπουλος (έφορος).

Comments are closed.