ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βιομηχανία» υπογραφών έργων από τον Τατούλη για 4 νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου!

0

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ έργων… απαντά ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης στην κριτική που δέχεται για επιλογές του, αλλά και εν όψει της προεκλογικής περιόδου που μπορεί να αργεί επίσημα, αλλά στο παρασκήνιο και σε επικοινωνιακό επιπεδο έχει… φουντώσει!

Αυτή η ιδιότυπη «βιομηχανία», μπορεί να έχει θεσμικό χαρακτήρα, ωστόσο οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι είναι στο πλαίσιο του προεκλογικού σχεδιασμού που έχει εκπονήσει εδώ και καιρό ο έμπειρος Τατούλης καθώς θέλει να βρίσκονται εν εξελίξει τα έργα κατά την προεκλογική περίιοδ ώστε αναλόγως να κάνει επισκέψεις, υποστηρίζοντας ότι μετέτρεψε την Πελοπόννησο σε εργοτάξιο, απαντώντας στη σκληρή αντιπαράθεση και κριτική που αναμένει ότι θα δεχτεί από τους αντιπάλους του, αλλά και τα πολιτικά κόμματα, τοπικούς φορείς και παράγοντες που καθ’ όλη την 4ετία δεν είχαν τύχει της προσοχής της Περιφερειακής Αρχής.

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ 4 ΝΟΜΟΥΣ

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό ο περιφερειάρχης υπέγραψε δημοκρατήσεις  έργων προϋπολογισμού 3,9 εκατ. ευρώ για τη Μεσσηνία, την Αργολίδα, την Αρκαδία και τη Λακωνία. Συγκεκριμένα:

  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας δημοπρατούνται τα έργα:

– «Συντήρηση – Ασφαλτόστρωση δρόμου Γαργαλιάνοι – Βάλτα Δήμου Τριφυλίας», προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

– «Κατασκευή πεζοδρομίων στην 1η Επ. Οδό (Τμήμα γέφυρας Βηρου – Λύκειο Καρδαμύλης)» προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.

– «Βελτίωση της ασφάλειας του δρόμου Πλατάνια – Νέδα Δήμου Τριφυλίας», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

– Την προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας για την υλοποίηση του έργου «Δημοτική οδοποιία Τ.Κ. Φιλιατρών, Δήμου Τριφυλίας», προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας ο περιφερειάρχης υπέγραψε τη δημοπράτηση του έργου:

– «Συντήρηση – βελτίωση ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου Π.Ε. Αργολίδας, Υποέργο: ηλεκτροφωτισμός της υπ’ αρ. 4 επαρχιακής οδού (τμήμα Κρανίδι – Πορτοχέλι)», προϋπολογισμού 742.000 ευρώ.

  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας υπέγραψε τη δημοπράτηση των έργων «Βελτίωση – συντήρηση του επαρχιακού δρόμου Άστρους – Λεωνιδίου» προϋπολογισμού 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

– «Συντήρηση επαρχιακής οδού Βιδιάκι – Καρδαρίτσι» προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

– «Έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στην περιοχή του κάμπου Λεωνιδίου Δήμου Νότιας Κυνουρίας», προϋπολογισμού 120.000 ευρώ.

– «Κατασκευή τεχνικών έργων – τσιμεντοστρώσεις στο επαρχιακό δίκτυο περιοχής Δήμου Νότιας Κυνουρίας», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.

– «Κατασκευή τεχνικών έργων – τσιμεντοστρώσεις στο επαρχιακό δίκτυο περιοχής Δήμου Τρίπολης», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.

  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας ο κ. Τατούλης υπέγραψε τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Συντήρηση της με αρ. 23 επαρχιακής οδού Αρεόπολη – Κότρωνας – Γερολιμένας».

Comments are closed.