ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επεσαν υπογραφές για δύο έργα με προγραμματικές συμβάσεις Περιφέρειας-Δήμου Τριφυλίας

0

 

ΤΗΝ τιμητική τους έχουν οι προγραμματικές συμβάσεις αυτό το Φθινόπωρο στην Τριφυλία με βάση τον προγραμματισμό έργων της Περιφέρειας με τους φορείς της περιοχής. Δύο εξ αυτών των έργων έχουν απασχολήσει αρκετές φορές το Δημοτικό Συμβούλιο με ερωτήσεις, παρεμβάσεις και κριτική για το μέλλον της περιοχής.

Μάλιστα υπογράφηκαν από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής οι προγραμματικές συμβάσεις για δύο πολύ σημαντικά έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Δήμο Τριφυλίας μετά την έγκρισή τους από το Ελεγκτικό Συνέδριο, προκειμένου να μην υπάρχουν νομικά εμπόδια.

  • Πρόκειται για την βελτίωση του δρόμου Πλατάνια -Νέδα προϋπολογισμού 500.000 ευρώ για την προσβασιμότητα επισκεπτών και τουριστών στην περιοχή, και το δεύτερο αφορά την συντήρηση ασφαλτόστρωση του Δρόμου Γαργαλιάνοι-Βάλτα που έχει ήδη εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. Σύμφωνα πάντα με τον Δήμο, η  Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας αυτή την εβδομάδα αναμένεται να εγκρίνει τους όρους και τον διαγωνισμό προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως για την άμεση δημοπράτηση των έργων που αφορούν την Τριφυλία.
ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

Comments are closed.