ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πετούσε» ο Γιάννης Πλάγος σε Χαλκίδα, Βοιωτία και Ράλλυ Ευβοϊκού- 2οι στην C5 Κατσάς – Αναστασόπουλος της Α.Λ.Α.Κ.

0

«Πετούσε» ο Γιάννης Πλάγος σε Χαλκίδα, Βοιωτία και Ράλλυ Ευβοϊκού όπου το Σαββατοκύριακο έκλεψε τις εντυπώσεις με την ταχύτατη εμφάνισή του!
Το πλευρό του καλαματιανού οδηγού ο Αλκιβιάδης Ρέντης (ανήκει στην ΟΜΑΘ) και μαζί κέρδισαν τη μάχη της ασφάλτου κάνοντας χρόνο 36.05.37, με ΗΟΝDA CIVIC TYPE-R, τερματίζοντας στην 1η θέση της F2 και της C3 κατατασσόμενοι στη 2η θέση της Γενικής Κατάταξης.
Ο Νικήτας Γεωργουλέας με συνοδηγό του τον Βαγγέλη Πουλάκο, τερμάτισε στην 6η θέση της C6 με PEUGEOT 106 και χρόνο 46.58.39.

Εγκαταλείψεις οδηγών της
καλαματιανής Λέσχης στην Αμαλιάδα!

Στον αντίποδα, άτυχα στάθηκαν τρία πληρώματα της ΑΛΑΚ που έτρεξαν στο 27ο Rally Sprint Αμαλιάδας, αναγκαζόμενοι να εγκαταλείψουν τις προσπάθειές τους!
Συγκεκριμένα, οι Πολυμενέας-Παπανικολάου (CITROEN SAXO), Ποθουλάκης-Γεωργαντόπουλος (TOYOTA COROLLA) και Αγγελής-Αλεξανδρόπουλος(FORD ESCORT MK 2) εγκατέλειψαν.
Το μοναδικό δίδυμο που κατάφερε να τερματίσει στον αγώνα ήταν αυτό των Θανάση Κατσά και Παναγιώτη Αναστασόπουλο με TOYOTA COROLLA AE111, οι οποίοι κατέλαβαν την 1η θέση της ΑΛΑΚ και την 2η στην C5.

afisa-alak-agonas-galanh-katsaroyΣτις 21 Οκτωβρίου αγώνα προς
τιμήν του Γαλάνη Κατσαρού

Στις 21 Οκτωβρίου διοργανώνει η Καλαματιανή Λέσχη τον πρώτο αγώνα drift και ατομικής χρονομέτρησης στη μνήμη του παλιού μέλους της, Γαλάνη Κατσαρού.
Βασικοί χορηγοί στην προσπάθεια της Λέσχης είναι τα παιδιά του αείμνηστου Γαλάνη, καθώς και το εστιατόριο ταβέρνα «Ρούτσης» στην Καλαμάτα. Ο αγώνας θα γίνει στην πίστα καρτ «San Nikolas» στη Δυτική παραλία της Καλαμάτας και σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Comments are closed.