ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μύθοι και προκαταλήψεις γύρω από το σεξ διά… χειρός επιστημόνων καταρρίπτονται!

0

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ επιστημόνων καταρρίπτονται ακόμη και οι μεγαλύτεροι μύθοι γύρω από το σεξ. Σύμφωνα με στοιχεία που αποκαλύπτονται, μύθοι και προκαταλήψεις καταρρίπτονται. Ιδού μια πρόχειρη καταγραφή από σχετικές με ιατρικά θέματα ιστοσελίδες:

  • Αφροδισιακά δεν είναι μόνο τα οστρακοειδή:Τα θαλασσινά έχουν τη φήμη ότι έχουν διεγερτικές ιδιότητες αλλά νέες έρευνες καθιστούν σαφές ότι ο χυμός ροδιού είναι το νέο φυσικό Βιάγκρα της φύσης.
  • Διπλό προφυλακτικό:Επικρατεί η κοινή αντίληψη μεταξύ των ανδρών ότι το διπλό προφυλακτικό μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια τους στο σεξ. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού όπως επισημαίνουν οι ειδικοί το διπλό προφυλακτικό έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να σπάσει.
  • Οι εδικοί του Ινστιτούτου ουρολογικών παθήσεων ΙΜΟΠ συνιστούν στους άνδρες να αποφεύγουν αυτή τη τακτική γιατί καραδοκεί ο κίνδυνος να σπάσει και έτσι να μην έχουν καμία προστασία τόσο από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα όσο και από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
  • Οι γυναίκες δε θέλουν σεξ όσο οι άντρες: Νέες έρευνες που έγιναν απέδειξαν ότι το αδύναμο φύλο μπορεί να επιθυμεί και να σκέφτεται το σεξ όσο και οι άνδρες αλλά δεν μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα λόγω των ταμπού που υπάρχουν.
  • Δεν μένεις έγκυος στην περίοδο:Μπορεί οι πιθανότητες μιας εγκυμοσύνης να είναι λιγότερες στην διάρκεια της έμμηνου ρύσεως αλλά δεν μηδενίζονται επισημαίνουν οι ειδικοί.

 

Comments are closed.