ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιστορίες πάλι…

0

ΝΑΤΟΣ πάλι ο Κλειδαράς Μεζεδολόγος ευρισκόμενος σε δαιμονιώδη φόρμα να δηλώνει ευθαρσώς ότι θέλει να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας και ήδη αναζητά υποψήφιο δήμαρχο για να συμπορευτούν.

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ πάντως γιατί οι εν δυνάμει υποψήφιοι δήμαρχοι είναι τόσοι πολλοί που δεν ξέρει με ποιον να πρωτοπάει.

ΤΟΝ ΙΔΙΟ προβληματισμό έχει και ο Πωλ Κέρμπουρι, αλλά αυτός έχει καταλήξει να απέχει γι’ αυτό και δίνει τα ραντεβού του μόνο στα σουβλατζίδικα, όπου βεβαίως και πολιτικολογεί ασυστόλως με το γνωστό Κερμπουραϊκό ύφος του.

***

ΚΑΙ εκεί που είχε προκύψει προβληματισμός για την εξαφάνιση του Ανηψιού έμπορα, εκείνος έκανε την εμφάνισή του και τους ξάφνιασε όλους με την ανανεωμένη όσο και χαλαρή εμφάνισή του.

ΠΡΟΣ στιγμήν υπήρξε ανησυχία αν ετοιμάζεται να κατέλθει ως υποψήφιος στον αυτιδιοικητικό στίβο αλλά σε σχετική ερώτηση που του έγινε, απάντησε με ένα μορφασμό απαξίωσης και αηδίας ως προς αυτό το ενδεχόμενο.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ άλλωστε αυτή η αντίδραση εκ μέρους του αφού ο ίδιος έχει ήδη ζήσει στο «πετσί του» τις αυτοδιοικητικές ταλαντώσεις από άλλες εκλογικές αναμετρήσεις.

ΑΡΚΕΙΤΑΙ λοιπόν να χαλαρώνει και να αφήνει τη σκέψη του να ταξιδεύει και να μη «χολοσκάει» βέβαια.

***

Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ οδήγησε κόσμο στην παραλαία της αισιόδοξης πόλης των ονειρικών ιβίσκων και οι κολυμβητές πολύ τη χάρηκαν.

ΚΑΙ δικαιολογημένα άλλωστε μιας και η θάλασσα ήταν γαλήνια ζεστή και τελικά εξαίσια για μπάνιο από μερακλήδες λάτρεις της.

ΧΑΡΑ Θεού μια ακόμα μέρα με το μπλε του ουρανού στη θάλασσα να καθρεφτίζεται.

***

ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει η Γκόλφω με τους Γουηβέριους, αναρωτιόταν ο Τζιμάουερ ατενίζοντας την παραλιακή ζώνη της κομητείας του στο Πεταλίδι, αλλά δεν καιγόταν να βρει απάντηση.

ΑΛΛΩΣΤΕ η μέρα ήταν διαυγής και ηδυπαθής και σε κέρδιζε με τη χαλαρότητά της που ο Τζιμάουερ την είχε ανάγκη για να βάλει σε εφαρμογή τα νέα του  σχέδια ως Αλοζαπάν Τζιμαουΐ.

ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ άλλωστε τα νέα του σχέδια θα έρθει και πιο κοντά στους Γουηβέριους.

***

Η ΝΑΡΤΟΥΡΑ ετοιμάζεται ήδη πυρετωδώς για το νέο της εγχείρημα που είναι το τριήμερο εκδηλώσεων για το ελληνικό αστυνομικό μυθιστόρημα από 9 έως και 11 Νοεμβρίου στη Στούπα.

ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ θα λάβουν μέρος μερικοί από τους γνωστότερους ελληνες συγγραφείς αστυνομικών ιστοριών όπως: Ανδρέας Αποστολίδης, Γιάννης Πανούσης, Φίλιππος Φιλίππου, Γιάννης Ράγκος, Αννα Δάρδα-Ιοαννίδου, Παναγιώτης Γιαννουλέας κ.ά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.