ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη…

0

ΠΑΡΤΕ τα, ρε άρρωστοι εκλογολόγοι, δημοσιογράφοι και αναλυτές ανάλατοι…! Έτοιμος να φύγει από την κυβέρνηση ήταν δήθεν ο Καμμένος…! Ποιος Καμμένος να φύγει; Εφυγε ένας υπουργός που είχε πέντε δράμια μυαλό, καθηγητής, διεθνολόγος, και είχε και αρκετές επιτυχίες μεταξύ αυτών, κατά τη γνώμη μου, και τη συμφωνία των Πρεσπών! Με χαλάει, πώς να το κάνουμε; Εντάξει, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία δύναμη διαφόρων κατευθύνσεων, με αριστερούς, αναρχικούς, μπόλικους πασόκους, μέχρι και κεντρώους και δεξιούς, και εκπροσωπεί ένα κάποιο κομμάτι της κοινωνίας και των πολιτών ψηφοφόρων!

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Αλλά να κρέμεται όλη η χώρα και η εξωτερική πολιτική της από τους ΑΝΕΛ και τον Καμμένο, και το 1,5 % του εκλογικού σώματος, αυτό δεν το δέχεται ούτε η λογική μου ούτε η τρέλα μου, σε καμία περίπτωση! Αν έφευγε κάποιος άλλος υπουργός, θα έλεγα εντάξει, μία εσωτερική κόντρα, κάποιος κέρδισε κάποιος έχασε!

Αλλά να φύγει ο Κοτζιάς, ο υπουργός των Εξωτερικών, ένας πολιτικός που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο και επαφές με Ηνωμένες Πολιτείες, Ισραήλ, Αίγυπτο, Τουρκία, Ευρώπη κ.λπ., και έβαλε μπροστά τη διπλωματία και χάραξε αρκετούς δρόμους, όπως έπρεπε να γίνουν, και όλα αυτά μόνο για να μη στεναχωρήσουμε τον Καμμένο, που μας κρατά στην εξουσία, αυτό αν δεν μοιάζει με απλό εκβιασμό, σίγουρα σε πηγαίνει σε νοοτροπίες… προστατών της νύχτας!!!

Δεν ξέρω αν θα προχωρήσει η συμφωνία με τα Σκόπια ή αν θα συνεχίσουν οι ακραίες δυνάμεις ένθεν και ένθεν να κάνουν κουμάντο, και να συνεχίζεται η φασαρία, και σε δουλειά να βρισκόμαστε! Ομως ο Κοτζιάς, κατά τη γνώμη μου, μέσα σε μία πολύ δύσκολη εποχή μπορεί να φύγει με ψηλά το κεφάλι! Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε μέσα σε μία κυβέρνηση με αριστερές ιδεοληψίες και πιέσεις από παντού, από Ανατολή, Βορρά και Δύση! Νομίζω ότι θα φανεί η έλλειψή του, όσο κι αν ταυτίστηκε με την κρίση που περνάμε κάθε μέρα και χειρότερα… Θα τον θυμηθούμε, είμαι απόλυτα σίγουρος…

 

 

Comments are closed.