ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιορτή αύριο για την «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη «Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου»

0

H 20ή ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως θεσμό, για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, κάνει γνωστό  ότι ανήμερα της γιορτής στις 10 π.μ. θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό ιερό ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου.

Μετά τη δοξολογία θα αναγνωστεί η ημερήσια διαταγή του  Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και θα ακολουθήσει δεξίωση στην έδρα της Γ.Π.Α.Δ.Π.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων.

ΑΝΑΛΟΓΕΣ εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την 20η Οκτωβρίου 2018:

  • Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου, στις 10 π.μ., στo Ναύπλιο και θα ακολουθήσει δεξίωση στην έδρα της Διεύθυνσης.
  • Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, στον ιερό ναό Αποστόλου Παύλου, στις 10 π.μ., στην Κόρινθο και θα ακολουθήσει δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Κορίνθου.
  • Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στις 10 π.μ., στη Σπάρτη και θα ακολουθήσει δεξίωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΜΕΝΕΛΑΪΟΝ».
  • Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, στο Μητροπολιτικό ιερό ναό Υπαπαντής του Σωτήρος, στις 30 π.μ., στην Καλαμάτα και θα ακολουθήσει δεξίωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Rex».

Comments are closed.