ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υποψήφιοι πάνε κι έρχονται, Ναυαρίνεια…

0

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της υποψηφιότητας Κοσμόπουλου μέσω και της σχετικής συνέντευξης Τύπου, ανοίγει πλέον για τα καλά ο κύκλος ανακοίνωσης υποψηφιοτήτων και από άλλους.

Ο ΜΑΚΑΡΗΣ πάντως θυμίζω ήταν ο πρώτος εδώ και κάποιους μήνες που είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και πλέον αναμένουμε και τους άλλους υποψήφιους που είναι ουκ ολίγοι, αν βέβαια κάνουν τελικά το αναγκαίο βήμα και δεν αρκεστούν μόνο στη διαρροή προθέσεων.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ τις «φυλές» της Δημοτικής Αρχής  τις ακτινογράφησε εύστοχα ο Κώστας Τσερεντζούλιας στη «ΦΩΝΗ» του Σαββάτου παραθέτοντας μάλιστα και ονόματα μετεχόντων στις «φυλές» αυτές.

ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ να μπω κι εγώ σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν έχει κανένα ουσιαστικό νόημα.

ΤΑ ΟΣΑ  καταγράφονται ωστόσο επιβεβαιώνουν πως η ομάδα της Δημοτικής  Αρχής στην πορεία της για τη μετά Νίκα εποχή έχει να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες που σχετίζονται με τις φιλοδοξίες όσων βρίσκονται σε αυτήν.

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ρήξη τα μέλη της ομάδας που έτσι κι αλλιώς συνδετικός κρίκος εξαρχής ήταν ο μόνο ο Νίκας.

ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ εμπλοκή στην επόμενη μέρα του Δήμου Καλαμάτας ο απερχόμενος δήμαρχος, είναι άγνωστο προς το παρόν.

ΕΠΕΙΔΗ όμως είναι γνωστός «ανακατωσούρας» αποκλείεται να μην εμπλακεί.

ΣΥΝΤΟΜΑ πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο πριν οι παρενέργειες πάρουν μορφή καταιγίδας με απρόβλεπτες συνέπειες.

***

ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ της είχε η Πύλος το Σαββατοκύριακο λόγω Ναυαρινείων και πολιτικών ζυμώσεων που έγιναν, όπου η «γαλάζια παράταξη» έκανε αισθητή την παρουσία της στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο.

ΙΔΙΩΣ βέβαια στο δεύτερο γιατί εκεί είναι η ουσία και όχι στους γνωστούς θεατρινισμούς του φαίνεσθαι.

ΟΣΟ για το δήμαρχο Δημήτρη Καφαντάρη ούτε στον ύπνο του τέτοια μεγαλεία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τις μέρες που έρχονται.

***

Ο ΑΝΔΡΟΒΙΤΣΑΝΕΑΣ ανακοινώθηκε επίσημα για το Δήμο Δυτικής Μάνης με δελτίο Τύπου από την Κίνηση που υποστηρίζει την υποψηφιότητά του και πλέον άνοιξε επίσημα ο χορός των υποψηφιοτήτων και σε αυτό το Δήμο.

ΠΟΣΟ αποτελεσματικός μπορεί να είναι στη στεριά ένας αντιναύαρχος θα φανεί στην πορεία.

ΚΑΙ βέβαια μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι για τη Δυτική Μάνη.

***

ΓΙΑ τη δημοσκόπηση εν όψει δημοτικών εκλογών στην Τριφυλία, ο Μποζίκας ξέρει περισσότερα και θα μας ενημερώσει.

ΣΕ ΚΑΘΕ περίπτωση πάντως πρόκειται για ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία αρκεί βέβαια να τηρηθούν οι αναγκαίες προϋποθέσεις και να μην υπάρξουν τερατώδη συμπεράσματα που βγάζουν μάτια και προκαλούν την κοινή γνώμη.

ΟΣΟ για τους εν δυνάμεις υποψήφιους, είναι ουκ ολίγοι!

Θανάσης Παντές

Comments are closed.