ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τατούλης και Θέμελης τα είπαν για την Αρχαία Μεσσήνη! 

0

«ΤΡΕΧΕΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ της τιμητικής διάκρισης του καθηγητή αρχαιολογίας Πέτρου Θέμελη για το σπουδαίο έργο του στην Αρχαία Μεσσήνη από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιέρωνυμο στο δημαρχείο της Μεσσήνης συμμετείχε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Κατά τη συνάντησή του με τον Πέτρο Θέμελη ο περιφερειάρχης τον ενημέρωσε για την πορεία του έργου Αρχαία Μεσσήνη – Λάμπαινα, για το οποίο, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «η Περιφέρεια Πελοποννήσου πέτυχε με τη σκληρή δουλειά της να ξεπεράσει σημαντικά τεχνικά προβλήματα και ετοιμάσει την ένταξή του στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο».

Τατούλης και  Θέμελης συμφώνησαν να συναντηθούν σύντομα, ώστε, σε συνεργασία και με το Δήμο Μεσσήνης, να εξεταστεί ένα σχέδιο ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής της Αρχαίας Μεσσήνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο καθηγητής Π. Θέμελης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ είχε ασκήσει κριτική «κατά παντός υπευθύνου» για την κατάσταση στην Αρχαία Μεσσήνη και είχε ζητήσει τη συνδρομή όλων των φορέων για την ανάδειξη της Αρχαίας Μεσσήνης, ώστε να αποτελέσει ένα σημαντικό πόρο για την περιοχή και την ελληνική οικονομία!

Comments are closed.