ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο αμετροεπής ειδήμων Τατούλης, οι ανύπαρκτες υποδομές για κρουαζιέρα, Μητσοτάκης, Μπουκαδούρα,

0

ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ πρώτοι σε κάθε αξίωμα δεν εννοούν να καταλάβουν πως χρειάζεται να μιλούν λίγο και να κάνουν πολλά και αρέσκονται στο να επιδίδονται σε αγώνες για να αποδείξουν ότι είναι πιο φλύαροι από τους άλλους.

ΣΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ αυτό κανόνα ανήκει και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, όπως κατ’ επανάληψη έχουμε επισημάνει, που μιλάει πάντα και επί παντός επιστητού και το κυριότερο, ως ειδήμων.

ΩΣ ΕΙΔΗΜΩΝ (χαχα) μίλησε και στην επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου συνδέοντας το «τότε» με το «τώρα» σε μια σύγκριση που μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει.

ΛΙΓΗ σεμνότητα κύριε Τατούλη δεν βλάπτει.

***

Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ θα έχει μέλλον στην Καλαμάτα, αν θα γίνουν σημαντικές υποδομές.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ συμπέρασμα από την ημερίδα της Κυριακής.

ΠΟΣΟ σοβαρά το έλαβαν υπόψη τους οι αρμόδιοι της Δημοτικής Αρχής, δεν το γνωρίζω.

ΕΚΕΙΝΟ που είναι πασιφανές πάντως και αναδείχθηκε και στο πλαίσιο της ημερίδας είναι ότι έχουμε βάλει πολύ ψηλά τον πήχυ των απαιτήσεών μας και δεν ανταποκρινόμαστε σε αυτές.

***

ΤΩΡΑ που κόπασαν τα γέλια (βλέπε χθεσινά «άλλα λόγια») για πιθανολογούμενη υποψηφιότητα βουλευτική του Καφαντάρη, ας δεχθούμε την ανακοίνωση Μητσοτάκη ότι τον στηρίζει για άλλη μια θητεία στο Δήμο Πύλου-Νέστορος.

***

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Πύλο δεν ξέφυγε και αυτός από την πεπατημένη να κάνει πομπώδεις δηλώσεις για τον περιβόητο πλέον νέο δρόμο Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη, τονίζοντας πως άρχισε επί Σαμαρά και θα ολοκληρωθεί επί των δικών του κυβερνητικών ημερών.

ΕΤΣΙ είναι όμως με τους πολιτικούς και βέβαια ο Μητσοτάκης δεν αποτελεί εξαίρεση.

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ να θυμίσουμε  ότι ο εν λόγω δρόμος δρομολογείται πολύ πριν ο Σαμαράς γίνει πρωθυπουργός.

***

ΓΙΑ τη δημοσκόπηση κατά παραγγελία, που έγινε στην Τριφυλία από άγνωστο εντολέα, το σχόλιο του Μποζίκα στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας» ήταν σαφέστατο.

ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ  δεν δημοσιοποιηθεί άμεσα, θα θεωρηθεί αρκετά ύποπτη.

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ δημοσκόπηση πιθανολογείται και για το Δήμο Καλαμάτας, όπου επίσης παρατηρείται συνωστισμός υποψηφίων.

ΤΕΤΟΙΕΣ δημοσκοπήσεις πάντως, σχεδόν ποτέ δεν θεωρούνται αξιόπιστες.

***

ΜΠΟΥΚΑΔΟΥΡΑ και εκδηλώσεις είναι πλέον έννοιες συνυφασμένες γι’ αυτό άλλωστε και συνυπάρχουν.

ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑΔΟΥΡΑ λοιπόν κι ενώ κάθε Δευτέρα παρουσιάζεται αξιόλογο ντοκιμαντέρ στις 8.30 μ.μ., κάθε Τετάρτη στις 9 μ.μ. το πρόγραμμα έχει μουσικά αφιερώματα.

ΑΠΟΨΕ λοιπόν έχει την τιμητική του ο μέγιστος Τσιτσάνης με ένα εξαιρετικό μουσικό σχήμα που αποτελείται από τη Λία Πεφάνη στο τραγούδι, τον Σωτήρη Πιφέα, κιθάρα και τραγούδι και το Νίκο Περγαμαλή στο μπουζούκι.

ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ είναι  αυτός και τα τραγούδια του διαχρονικά.

ΟΣΟ για τους ερμηνευτές, έχουν κι αυτοί δώσει προ πολλού τα διαπιστευτήριά τους.

 

Θανάσης Παντές

Comments are closed.