ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απογειώνει τουριστικά τη Μεσσηνία η ΤΕΜΕΣ!

0

ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΝΕΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑ «ΝΕΟ» HILTON ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ επενδύσεις προγραμματίζονται και ήδη τρέχουν από την ΤΕΜΕΣ της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου που απογειώνουν την περιοχή μας. Συνολικά 5 επενδυτικά ξενοδοχειακά σχέδια είναι σε φάση υλοποίησης και προώθησης, ενώ για το HILTON θα προβεί σε επενδύσεις άνω των 50 εκατ. ευρώ με σκοπό τη ριζική αλλαγή του μοντέλου του ξενοδοχείου.

Όλα αυτά προσεγγίζονται στο δημοσίευμα της naftemporiki.gr, που υπογράφει ο Λάμπρος Καραγεώργου με την κατάσταση να δείχνει πως οι αλλεπάλληλες επενδύσεις της ΤΕΜΕΣ διαμορφώνουν μια σημαντική δυναμική και κάνουν την εταιρεία πρωταγωνίστρια στο πεδίο της ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος με κινήσεις που προσδίδουν εξωστρέφεια και τεράστια οικονομική συνεισφορά.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Η Μεσσηνία είναι πρωταγωνίστρια στον όλο επιχειρηματικό σχεδιασμό όπως αποτυπώνεται στην έκθεση εκτίμηση. Η ΤΕΜΕΣ διαρθρωτικά πρόκειται να απορροφήσει τρεις μικρότερες εταιρείες τις Πανόραμα κατασκευαστική, Navarino Bella Vista κατασκευαστική και Ναβαρίνο Αμπελώνες. Ειδικότερα τα επόμενα χρόνια σχεδιάζεται η δημιουργία δυο ξενοδοχειακών συγκροτημάτων Navarino Waterfront και Navarino Bay στην περιοχή της Γιάλοβας και τριών ακόμη ξενοδοχείων Navarino Blue (δυο πεντάστερα και ένα τετράστερο) στην περιοχή του Βελίκα στο Μεσσηνιακό Κόλπο.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αναλυτικά, το Navarino Bay πήρε άδεια για έναρξη εργασιών το δεύτερο τρίμηνο του 2018 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2020 Θα περιλαμβάνει 51 σουίτες και 48 βίλες με πισίνες και γήπεδο γκολφ. Το κεφάλαιο που θα δαπανηθεί για την κατασκευή τους ανέρχεται στα 65 εκατ. ευρώ. Το Navarino Waterfront Hotel πήρε άδεια έναρξης εργασιών το δεύτερο τρίμηνο του 2018 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2020 και θα λειτουργήσει από το δεύτερο τρίμηνο του 2020. Θα περιλαμβάνει 162 δωμάτια και σουίτες και 47 μεζονέτες τριών και τεσσάρων δωματίων. Το κεφάλαιο που θα δαπανηθεί για την κατασκευή θα ανέλθει στα 75 εκατ. ευρώ.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ  «ΝΕΟ» HILTON

Το Hilton Athens θα προβεί σε επενδύσεις άνω των 50 εκατ. ευρώ με σκοπό τη ριζική αλλαγή του μοντέλου του ξενοδοχείου. Οι δομικές αλλαγές αναμένεται να διαρκέσουν δυο έτη με το πρόγραμμα να ξεκινά το 2019 και να ολοκληρώνεται το 2021. Το ξενοδοχείο θα συνεχίσει τη λειτουργία του καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών. Τα παρόντα 506 δωμάτια θα μετατραπούν σε 126 πολυτελείς κατοικίες και 239 δωμάτια υψηλών προδιαγραφών. Επίσης θα υπάρχουν ιδιωτικά clubs με εστιατόρια διακεκριμένων Brands, club υγείας κ.λ.π.

Οι παραπάνω επενδύσεις της ΤΕΜΕΣ προστίθενται στα ήδη λειτουργούντα ξενοδοχεία και γήπεδα γκολφ στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα Westin Resort (το οποίο ξεπέρασε τις 78.000 διανυκτερεύσεις το 2017) και Romanos Resort (που το 2017 κατέγραψε πάνω από 32.000 διανυκτερεύσεις).

Comments are closed.