ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φωτογραφιζόμενοι υποψήφιοι, κτίριο ΕΤΕ στην Κυπαρισσία και άλλα θέματα

0

ΑΠΟ φωτογραφίες πάμε καλά και αυτή τη μακρά προεκλογική περίοδο και η διαπίστωση γίνεται και μόνο με μια απλή περιδιάβαση στον Τύπο και σε τοπικό επίπεδο.

ΠΑΝΤΑΧΟΥ παρόντες οι ενδιαφερόμενοι για υποψήφιοι να καμαρώνουν μπροστά στο φακό και να αγνοούν το χλευασμό του.

ΚΑΙ σκεφτείτε πως είμαστε ακόμα στην αρχή.

***

ΠΙΚΡΕΣ αλήθειες για το Γ.Π.Σ. Καλαμάτας παρουσίασε ο Βασίλης Κοσμόπουλος σε άρθρο του επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως η Δημοτική Αρχή προσέφυγε στο Συμβούλιο Επικρατείας για να ακυρωθεί δική της απόφαση!
ΕΙΝΑΙ παράδοξο προφανώς και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα απαντήσει η Δημοτική Αρχή στα όσα ο Κοσμόπουλος αναφέρει.

ΤΟ Γ.Π.Σ. Καλαμάτας πάντως παραμένει ένα από τα πιο σοβαρά ζητήματα που έτσι κι αλλιώς θα απασχολήσουν και την επόμενη δημοτική αρχή.

ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ λύση στα προβλήματα που το αφορούν είναι το ζητούμενο.

***

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ το άρθρο του Δημήτρη Κ. Στρατικόπουλου που δημοσιεύτηκε στη «ΦΩΝΗ» της Τρίτης για το εγκαταλειμμένο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας που ρημάζει στην Κυπαρισσία.

Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ αναφέρθηκε εκτενώς στην ιστορία του κτιρίου και στα όσα έγιναν ώστε να φτάσει να γίνει ιδιοκτησία της Δημοτικής Ενότητας Τριφυλίας.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ όμως είναι πως ο Δήμος Τριφυλιας δεν προχώρησε διόλου τις διαδικασίες ώστε το κτίριο να αξιοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια.

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ για την τύχη του κτιρίου είναι πολλά και απαιτούν απαντήσεις.

Ο ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ τα ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο.

ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ της Τριφυλίας τι θα κάνουν;

***

ΓΙΑΤΙ να θέλει ο Κυριάκος εκλογές;

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ με άρθρο του το «φιλαράκι» του ο Θανάσης Μαυρίδης, θεωρώντας πως δεν χρειάζεται να βιαστεί για να μην πληρώσει πολιτικά το λογαριασμό της διακυβέρνησης Τσίπρα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καθόλου βέβαιο πως θα συμβεί όπως ο Μαυρίδης προτείνει.

ΟΠΟΤΕ κι αν γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης από τη στιγμή βέβαια που η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές, ο λογαριασμός Τσίπρα θα σκάσει στα χέρια του σαν βόμβα και τότε θα δούμε τι μπορεί να κάνει βέβαια.

ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ πάντως που έχουν οι πολίτες είναι πολύ μεγάλες και άμεσες και η ΝΔ αν κυβερνήσει δεν θα έχει καθόλου χρόνο προσαρμογής ούτε να κάνει το παιχνίδι της.

ΑΝ τα καταλαβαίνουν όλα αυτά οι ηγήτορες της ΝΔ δεν το γνωρίζω.

ΑΝ ΚΡΙΝΩ από το πώς συμπεριφέρονται, μάλλον όχι.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.