ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αίσθηση από την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου βουλευτή Δημ. Κουκούτση στην Καλαμάτα!

0

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ των υποψηφίων δημάρχων Καλαμάτας, ανεβαίνει όσο περνάει ο καιρός! Αν και είμαστε ακόμα στην… αρχή, φαίνεται ότι θα υπάρξει «συνωστισμός» υποψηφίων δημάρχων,  αφού όλοι βλέπουν τη «μεταΝίκα» εποχή ως ευκαιρία ανακατατάξεων μεγάλης κλίμακας στο αυτοδιοικητικό τοπίο!

Στο πλαίσιο αυτό αίσθηση προκάλεσε, η χθεσινή κίνηση του ανεξάρτητου βουλευτή Μεσσηνίας Δημ. Κουκούτση, που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο της Καλαμάτας.

Το όνομα του συνδυασμού του θα είναι «Πόλη Ενωμένη». Ο κ. Κουκούτσης τόνισε ότι «το πολιτικό του πρόσημο θα είναι δεξιό», ενώ ανέφερε ότι «δεν είναι παιδί του σωλήνα των κομματικών διεργασιών», υποστήριξε ότι «κατέρχεται στις εκλογές ως ανεξάρτητος», ενώ τόνισε ότι «νιώθει τον παλμό της πόλης καθώς είναι γέννημα θρέμμα αυτής».

Τέλος, ο κ. Κουκούτσης σημείωσε ότι στο συνδυασμό του θα μετέχουν άνθρωποι απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, ενώ έκανε γνωστό ότι «ήδη έχουν υπάρξει συζητήσεις με εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους της Καλαμάτας» για συμμετοχή στη νέα δημοτική παράταξη. να θυμίσουμε ότι η «Φ» είχε με πρωτοσέλιδο αποκλειστικό ρεπορτάζ αναφερθεί στο ενδεχόμενο της υποψηφιότητας  του βουλευτή στο Δήμο Καλαμάτας. Πρέπει να τονισθεί ότι μετά την ανεξαρτητοποίησή του από τη «Χρυσή Αυγή», ο Δημ. Κουκούτσης έχει «απελευθερωθεί» από τον ασφυκτικό κομματικό κλοιό, ανακτώντας την κοινωνική του ελευθερία και παρουσία στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

 

Comments are closed.