ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τένις, τουρισμός, Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας και άλλα θέματα

0

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ πάντα υποχρεώνει και ως εκ τούτου ο Γιώργος Λαζαρίδης και οι φίλοι και συνεργάτες του, ύστερα και την τρίτη επιτυχημένη διοργάνωση του Ancient Messene Open, δικαιούνται να βάζουν ακόμα ψηλότερα τον πήχη για νέες επιτυχημένες δράσεις.

ΤΟ ANCIENT MESSENE OPEN δεν είναι μόνο μια επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση τένις με αμαξίδιο, αλλά και ένα  τουριστικό γεγονός ιδιαίτερη σημασία, αφού συμμετείχαν 35 αθλητές από 13 χώρες, που παρεμπιπτόντως ενθουσιάστηκαν από την παραμονή τους και τη φιλοξενία που είχαν και βέβαια για τη συμμετοχή του στους αγώνες.

ΓΕΓΟΝΟΤΑ όπως το Ancient Messene Open, συμβάλλουν καθοριστικά στην τουριστική προβολή της Μεσσηνίας και όσοι το καταλάβουν θα κάνουν ένα βήμα προόδου στην ενασχόλησή τους με τον τουριστικό τομέα.

***

ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ εντός του Νοεμβρίου.

ΟΙ ΑΝ.ΖΑ. έρχονται πάλι με ενδιαφέρουσες θεματολογίας και σημαντικούς ομιλητές για να δείξουν και να αποδείξουν για άλλη μια φορά, αν και δεν το έχουν καμία ανάγκη, πως με δυνατές συνέργειες πολλά μπορούν να γίνουν και να πάνε μπροστά την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

ΚΙ ΟΤΑΝ λέμε ΑΝ.ΖΑ. εννοούμε ως γνωστόν Κώστας Ανδριανόπουλος και Ανδρέας Ζαγάκος, που και γι’ αυτό το Σχολείο Τουρισμού έχουν ετοιμάσει πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις.

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για συμμετοχή είναι φυσικά και αυτή τη φορά μεγάλο.

ΠΑΡΩΝ θα είναι, όπως όλες τις φορές, ο φοβερός Νίκος Ρούμπος Μπόζο, ο μοναδικός Μεσσήνιος ξενοδοχοϋπαλλήλος, που έχει σερβίρει στα βάθη της Ασίας, αλλά και ο Κλειδαράς Μεζεδολόγος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σύντομα.

***

ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Τύπου που έδωσε ο περιφερειάρχης δεν ήμουν παρών, αλλά ακούγοντας και διαβάζοντάς την, «έφριξα» για άλλη μια φορά με τα όσα άκουσα.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ έχουν άνεση να εκτοξεύουν αερολογίες και ο κ. Τατούλης ανήκει σε αυτούς.

ΟΣΟ για την αντιπαράθεσή του με τον κ. Νίκα, δεν ξαφνιάζουν κανέναν πλέον τα όσα είπε.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πάντως έχω πάψει προ πολλού να αναρωτιέμαι πόση αλήθεια περιέχεται στα όσα λένε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λόγος, δεν αξίζει και τον κόπο.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.