ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα άκρα βαδίζουν Τατούλης-Νίκας κι άλλα θέματα

0

ΑΕΡΑΣ κοπανιστός για άλλη μια φορά η συνέντευξη Τύπου του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, που πλέον έχει γίνει συνήθεια και όσοι πάνε εκεί, από συνήθεια πάνε, και όχι για να ακούσουν κάτι ουσιαστικό έξω από τα ναρκισσιστικά «ακίσματα», στα οποία ο ίδιος αρέσκεται χωρίς περιορισμό.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ να παρουσιάζεται όπως θέλει, αλλά δικαίωμα επίσης των υπολοίπων να τον κρίνουν όπως θέλουν.

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ απ’ όσα ως τώρα έλεγε, είπε μιλώντας τη Δευτέρα στην Καλαμάτα ο κ. Τατούλης;

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ πολλοί αλλά δυστυχώς η απάντηση είναι μονολεκτική για άλλη μια φορά: Τίποτα. Πέραν των γνωστών «Τατουλίστικων» βερμπαλισμών που δεν έχουν καμία ουσία.

ΚΑΙ ΑΠΟ την άλλη βέβαια, να οξύνεται συνεχώς η αντιπαράθεση με το Νίκα, που σήκωσε το γάντι και απάντησε καταλογίζοντάς του ευθύνες και «ανθρωποφαγία».

ΩΡΑΙΑ ατμόσφαιρα… «πολιτισμένη», με τους δύο μονομάχους να κατεβαίνουν ολοένα και περισσότερο στο βούρκο της αντιπαράθεσής τους, που δυστυχώς όπως φαίνεται θα έχει τελικά πολύ «λάσπη» και από τις δύο πλευρές και θύμα βέβαια την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΔΕΝ ΤΙΜΑ κανέναν αυτή η κατάσταση και πρωτίστως τον κ. Τατούλη και τον κ. Νίκα και βέβαια τον περιλάλητο πολιτικό πολιτισμό, που έτσι κι αλλιώς δεν υφίσταται επί της ουσίας, τουλάχιστον στην περίπτωσή τους.

***

Ο ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ το έλεγε καιρό και τελικά το έκανε, να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Καλαμάτας και δικαιολογημένα ανησύχησαν όσοι θεωρούσαν ότι δεν θα το κάνει.

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ βέβαια στους «γαλαζόχρωμους» της ΝΔ, που κοντά στα πολλά δικά τους ζητήματα με τις ανερμάτιστες υποψηφιότητες που «σέρνονται» ως φήμες, ήρθε να προστεθεί ένας ακόμα «μπελάς» γι’ αυτούς.

Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ είναι έκδηλη γιατί θεωρούν πως η υποψηφιότητα του Κουκούτση θα «κόψει» πελατεία από το γαλάζιο «μαγαζί» κι αν κρίνουμε από το σκεπτικό τους, δεν έχουν άδικο.

***

ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ και ξερό ψωμί!

ΕΛΕΓΕ με έμφαση φίλος του ΚΙΝΑΛ,  προσπαθώντας να με πείσει, αλλά μάταια όπως καταλαβαίνετε.

ΣΥΜΠΑΘΗΣ δεν λέω, ο ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ, αλλά μέχρι εκεί.

ΑΠΟ ΚΕΙ και πέρα, η  υποψηφιότητά του μοιάζει καταδικασμένη εκ των προτέρων, όσο γενναία κι αν θεωρηθεί πως είναι η απόφασή του να κατεβεί στην αρένα.

ΤΟ ΚΙΝΑΛ δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει δυναμική για σπουδαία πράγματα αυτή την εποχή και έχουν φροντίσει τα ηγετικά του στελέχη γι’ αυτό .

Θανάσης Παντές

Comments are closed.